HIGGS BOSSON
Expert
- Solutions
- 1
- Reaction score
- 719
Descrieți tehnica de sinteză utilizată.
Cine este furnizorul?
În aparență, pulberea BK4 pare curată. Iar cantitățile mici de metilpropiofenonă nu ar trebui să conducă la astfel de rezultate.
Cine este furnizorul?
În aparență, pulberea BK4 pare curată. Iar cantitățile mici de metilpropiofenonă nu ar trebui să conducă la astfel de rezultate.
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 179
Verific cu el. Standard 50 gr bk4+350 dcm+metilamină 40% 100 ml, 2 ore amestecat, temp de control 30 grade.
La el 100 gr bk4 au în jur de 15 ml metilpropiofenon, nu e bine. Și spălarea în apă fierbinte nu a ajutat, poate recristalizarea ajută
La el 100 gr bk4 au în jur de 15 ml metilpropiofenon, nu e bine. Și spălarea în apă fierbinte nu a ajutat, poate recristalizarea ajută
↑View previous replies…
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 179
M-ați supărat. Metilamina se spală cu calitate superioară, acidul a fost folosit mai puțin de jumătate din cantitatea teoretic necesară, acidul a fost adăugat foarte încet, cu acetonă iese rahat albastru (a scris deja cu o poză în altă postare). Dacă luați bk4 și îl topiți, se topește la aproximativ 56-60 de grade, dar autorul nu are capacitatea tehnică de a topi proba într-un capilar așa cum ar trebui să se facă. Dar știm cu toții perfect că topirea bk4 în apă ar trebui să se scufunde (pentru memorie 1,4 g/ml), deoarece densitatea sa este mult mai mare decât a apei (1 g/ml), iar densitatea MP este de 0,991 g/ml
G.Patton
Expert
- Solutions
- 3
- Reaction score
- 2,887
- Deals
- 1
G.Patton
Expert
- Solutions
- 3
- Reaction score
- 2,887
- Deals
- 1
Este fals. Produsul poate fi poluat de substanțe cu mp mai mare. După cum presupuneți în acest caz, este vorba de 4-metilpropiofenonă. Prin urmare, mp de bk4 trebuie să crească.
Nu știu nimic despre acest produs. Din câte am înțeles, nici tu. Aveți doar presupuneri. Aș dori să continui această discuție cu autorul subiectului.
Nu știu nimic despre acest produs. Din câte am înțeles, nici tu. Aveți doar presupuneri. Aș dori să continui această discuție cu autorul subiectului.
Last edited:
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 179