- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 117
- Deals
- 64
În calitate de vânzător, nu pot descrie ''punctele greșite'' pe care le-ați făcut din cauza faptului că vă va face anonimatul etc rău, precum și pe alții - Nu sunt aici pentru a face război cu clienții mei dragi - Văd că vă simțiți atât de rău despre banii pe care i-ați ''pierdut'' încât tot timpul vorbiți despre rambursare - Nu v-am forțat să cumpărați o cantitate atât de mare - escrow este acceptat și nu s-au întâmplat probleme cu oferte cu mine, deoarece există. Nu voi mai răspunde la textul tău, dar pot vedea acum că o mulțime de oameni mi-au scris și mi-au spus unele lucruri. Numindu-mă ''dezgustător'' de la început a arătat ce fel de persoană sunteți și comportamentul dvs. acum, de asemenea - 99,9% clienții mei sunt fericiți și au primit vreodată reship dacă au avut probleme cu primirea produsului etc, dar niciodată nu a acționat nepoliticos chiar dacă nu am fost de acord cu punctele. Vă mulțumesc pentru opinia dvs. - este mai bine ca aceasta să fie vizibilă pentru toți - nu vă mai răspund din partea mea. Pentru alte persoane - vă mulțumesc că faceți parte din magazinul meu etc! Sărbători fericite!!!
PRODUSE CHIMICE NOI ÎN CURÂND VOR FI ADĂUGATE - PRODUSE FIERBINȚI
PRODUSE CHIMICE NOI ÎN CURÂND VOR FI ADĂUGATE - PRODUSE FIERBINȚI