- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 13
Experiență de raportare aici. Nu am poze, îmi pare rău că mi s-a stricat camera de pe telefon. Am fost un pic nerăbdător și am crezut că este prea frumos să fie adevărat la început, deoarece a durat un minut pentru Glitchy pentru a obține prins cu totul, dar după așteptare lumina a strălucit prin. Sunt un utilizator foarte experimentat de cathinone, la naiba, am făcut și eu câteva, dar nu am avut niciodată plăcerea de a încerca mefedrona. Exemplarul a avut nevoie de aproximativ 8 zile pentru a ajunge în SUA. Odată ce a ajuns, a trebuit să încerc. Am cântărit 0,22 g și am topit-o în 1,5 ml de apă și am optat pentru plugging în loc să folosesc un ac prima dată. A durat un bun 15 min pentru a obține complet merge, dar la naiba fierbinte este o mulțime ca MDMA, dar un pic mai puțin empatic pentru lipsa unui cuvânt mai bun. Ca referință, am 31 de ani, nu mai sunt dependent de heroină, crack și orice altceva am putut obține, în special catinone, de aproximativ un an și jumătate, după ce am consumat droguri grele timp de 13 ani. Acum mă descurc bine, cu momente de distracție ocazionale. Aceasta a fost una dintre cele mai bune experiențe pe care le-am avut cu orice drog, deci asta spune multe. Prietena mea nu a făcut-o, dar chiar i-a plăcut, dacă înțelegeți ce vreau să spun . Voi împărtăși acest site cu prietenii și voi continua să mă aventurez aici. Prietenul meu a încercat și el și s-a aprins.
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 40