După ce am vorbit cu soldadoDeDrogas nu este o albină nouă. Dar probabil o larvă de învățare. Fără supărare am început cu toții de în mare de la greve TS2 cărți. (Acest lucru este pentru toți ceilalți) ca el alreadly primit discuția indepth.
Oricum, atunci când vine vorba de această reacție, aceasta poate fi evaluată semi ușor de înțeles de la EASY pentru cineva ca mine, care este ușor intermediar la greu pentru un nou comerciant
Acest lucru toate steemed de la un post.2 săptămâni în urmă
Notdrugs
Cu puțin timp în urmă am auzit că unele laboratoare au folosit Naproxen (ca AINS) ca acid enantiopur. Dar nu am fost în stare să găsesc nici o informație la ALL pe această metodă, așa că într-adevăr nu pot spune cu certitudine
Eu caut...
u/Notdrugs
Probabil bazat pe această replică? Așa cum am spus mai devreme... Șmecheria este să găsești cel mai ieftin acid optic activ care se va lega de un izomer, dar nu de celălalt și care va schimba solubilitatea suficient de mult astfel încât unul dintre produse (fie că este vorba de baza liberă nereacționată sau de amida, sulfonatul sau orice altceva reacționat) să poată fi spălat într-un alt solvent (unul care este nemiscibil cu primul solvent) astfel încât să te trezești cu un izomer dizolvat în primul solvent, celălalt izomer dizolvat în al doilea solvent. Pe baza a ceea ce se spune aici, ce părere aveți.
h
ttp://www1.udel.edu/chem/sametz/Sa..._Diastereomeric_Salt_Formation__Naproxen.html
Apoi răspunsul not drugs...
Notdrugs
- acum 13 zile - Editat acum 13 zile
Asta este foarte interesant! Pot vedea cum aceste avertismente fac producția comercială mult mai ușoară. Nu este prea des să primim "detalii de producție în vrac" delimitate în instrucțiunile de bază, așa că vă mulțumesc pentru asta.
Mai târziu, săptămâna aceasta
chiar dacă este în soluție, d-tartratul monosodic formează apoi în mod preferențial o sare solubilă în apă cu d-metamfetamina, în timp ce l-metamfetamina (care rămâne încă în forma sa liberă) poate fi extrasă cu un solvent nepolar...
Cred că aveți probleme de înțelegere... este într-adevăr viabil
h
ttps://www.reddit.com/r/TheeHive/s/J1b0573Y7V
https://www.reddit.com/r/TheeHive/comments/18ycbjh
1Azole
- 6 zile în urmă
Naproxenul ar fi un reactiv interesant pentru rezoluția aminei chirale
PsychedStrawberry
- 6 zile în urmă
Cum așa?
SunderedValley
- 6 zile în urmă
A fost făcut înainte IIRC.
Am citit-o cu viteză destul de greu, dar consensul părea să fie "funcționează foarte bine, uneori poate fi făcut chiar mai ieftin folosind alte metode". Ar trebui să fie fie pe aici, sub drugnerds sau Vespiary.
1Azole
- 6 zile în urmă
Accesibil, enantiomeric pur, funcționalitate utilă a acidului carboxilic, sistem pi mare, aril metoxi, toate acestea îl fac să pară un candidat util, cu ultimii doi descriptori fiind motive pentru care ar putea fi deosebit de interesant
Atunci de ce postul meu este mai bun
Nu, nu voi da detalii, cum ar fi temp și timp, totul este în ORIGINAL pope peachy.
Nu, dacă puteți obține DCM benzen etc etc nu am de gând să vă spun un solvent adecvat pentru a utiliza ca totul este USE THE FUCKING SEARCH ENGINE Google, aici hive, etc... va avea toate răspunsurile.
Și nu, nu vă voi calcula molii. Și dacă încă 1 persoană care mă întreabă timp specific etc....
Acestea vor fi ignorate totul este bine documentat
Din nou pentru toată lumea 1 mai mult timp
Notdrugs
Cu puțin timp în urmă am auzit că unele laboratoare foloseau Naproxen (ca AINS) ca acid enantiopur. Dar nu am fost în stare să găsesc absolut nicio informație despre această metodă, așa că nu pot spune cu certitudine
Eu caut...
u/Notdrugs
Notdrugs
- acum 13 zile - Editat acum 13 zile
Asta este foarte interesant! Pot vedea cum aceste avertismente fac producția comercială mult mai ușoară. Nu este prea des să primim "detalii de producție în vrac" delimitate în instrucțiunile de bază, așa că vă mulțumesc pentru asta.
din nou, teoria L VICKS la D meth . Este POSIBIL, da. Poate cineva care nu a dezvoltat o cale mdma nu bine documentată să o facă, da. Poate cineva care întreabă dacă poate folosi 40% etanol , DSMO vs DCM etc etc nu sunt pregătiți
Se poate obține MDA/MDMA din cafea/acid cafeic sau similar... da. Randamentul de 12% în raport cu costul pare viabil atunci când acatatul de piperonal sau alți analogi sunt la prețuri de nimic și se poate obține piperonal în 1-2 etape și de acolo safrol sau izosafrol ... doar pentru că se poate nu înseamnă că obținerea a 10g de inhalatoare Vicks va fi "rentabilă"
S-ar putea să trebuiască să săpați pentru cei care citesc, dar oricine are o înțelegere a ts2 pentru a-și face PROPRII precursori sau pre-precursori, acest lucru are sens. Dacă ați urmat-o ca o hartă și o busolă și nu ca o rețetă
În timp ce toată lumea dorește ca A+B + lichid + căldură să producă substanța chimică X și aceasta să funcționeze în 0-80-95% din cazuri.
Există un moment în care încerci să faci tort, dar faci pâine.
Cum ar fi adăugarea unui număr prea mare de carboni etc. etc. Recristalizările și separările polimorfismului sau ale entităților separate sunt o artă în sine.
Din păcate, lucrurile mele sunt NOVEL MDMA și MDP2P de producție și mai puțin chiral resulation, dar eu pot citi Papa peachy suficient pentru a sta cu 99% de susținere și dacă cineva vrea să poke găuri așa să fie. Și voi vorbi, dar vă rog să nu întrebați ce întrebări solvabile sau calcule de mols totul este postat mai devreme și este def viabil