Nu, am folosit din nou același solvent, deci 30 ml MeOH, l-am observat între 5-10 minute pentru orice schimbare de culoare, apoi l-am scos direct la 10 minute.
Îmi pare rău că nu am citit prea clar cifrele referitoare la IPA, deoarece nu am folosit-o.... decât IPA rece pentru a spăla lucrurile...
Deci, de data aceasta am pregătit totul mai întâi (filtrul de vid), am filtrat - părea o cantitate similară, cu toate acestea, am făcut ceea ce ai spus și am fost foarte rapid și am sărit peste etapa de spălare - gândindu-mă că voi rexamina totul înainte de a reduce la 2c-h.
De data aceasta, da, am păstrat totul, l-am pus direct înapoi în congelator (în afară de ceea ce se usucă în desicatorul meu) și aproape imediat pot vedea că se cristalizează din nou.
Când voi face următoarea filtrare, voi folosi pâlnia Büchner mai fină pe care o am, doar în cazul în care ceea ce cristalizează acum a fost prea fin și a trecut prin hârtia de filtru (s-ar putea să fi fost cazul, dar atunci era translucid în momentul în care a ajuns în erhlenmeyerul cu vid pe care l-am folosit pentru a filtra de data aceasta.
Am greșit un număr - o dată în timpul unei sinteze. Bine, este posibil să fi spus câteva numere la întâmplare, dar am mers din memorie. Am spus deja că am fost în sevraj Benzo și că îți distruge memoria, așa că îmi cer scuze. Când am efectuat sintezele, aveam în față raportul dvs. și am urmat sinteza de 10 g folosind cântare în loc de ml (în afară de MeOH).
După cum am spus, dacă cineva dorește foile mele de calcul cu note, imagini, videoclipuri și calendarul și cantitățile exacte - sunt mai mult decât binevenite și le voi încărca...