Toate acestea sunt foarte utile și interesante...
De fapt, m-am întors aici pentru că mi-am dat seama că creierul meu devastat de detoxifiere Benzo a spus reacția Picktet-Spengler mai devreme cu privire la triptamine și utilizarea LAH pentru asta. Brain fart!
De fapt, m-am referit la reacția prin care triptaminele sunt construite prin indole....mind presupun că așa ajunge Shulgin de la triptamine la lucruri precum DMT, deci cred că înțeleg ce vrei să spui.
Am făcut o mulțime de animații reductive la temperaturi scăzute în care reacția Picktet-spengler este o reacție secundară (de aceea se desfășoară la temperaturi scăzute), așa că îmi pare rău pentru asta - deși se pare că conversația s-a mutat în jurul pârțurilor creierului meu și pârțurilor de tastare!
De asemenea, am vrut să spun bromo libelulă mai devreme!
Da, vedeți, acesta este în esență motivul pentru care intenționez să transform tot 2,5-DMOBA în nitrotiren și apoi în 2c-h.
În acest fel, acesta poate fi stocat ca sare și, practic, atunci când dau peste agentul de etilare (nu pot spune iv citit sintezele legate încă pentru a spune ce este - dar o voi face!) și apoi pot bromina o parte din ea și doar stoca restul.
Încerc să fac 3,4,5 nitropropene în momentul de față și mergând pe descrierea lui Shulgin a unei soluții roșu închis, precum și pe videoclipul Mescaline/TMA de aici, a mea pare puțin prea portocalie - ca să fiu sincer, nu am făcut niciodată o sinteză reușită cu acest nitroetan (dar asta nu înseamnă nimic, deoarece am încercat să-l folosesc o singură dată înainte) - sunt la partea în care trebuie să elimin solventul sub vid (în momente ca acestea mi-aș dori să am un rotovap!)
Băieți, sunt atât de aproape de a fi liber de benzos după douăzeci de ani ciudați - retragerea a durat mai bine de un an în acest moment. Am vrut să-mi cer scuze pentru că am în mod constant un creier încețoșat și atât de des fac greșeli pe aici amintindu-mi informații! Apoi, pentru a adăuga un alt strat de enervare este tot vorbire știință, de care dispozitivul meu de verificare a ortografiei în mod clar nu-i place! Au mai rămas doar câteva săptămâni și abia aștept....
Trebuie să recunosc că chimia a fost o distracție plăcută, iar DMT-ul și alte triptamine simple pe care le-a furnizat până acum au ajutat cu siguranță!
Va fi interesant când îmi voi relua licența în artă, studiind în același timp cărți de chimie la nivel de licență în timpul meu liber haha un pic de amestec nebun ca să fiu cinstit! Viața este ... interesant