Da, înțeleg, dar mă gândeam că postez poze, poate că este mai sigur sau mai sigur decât un site web normal, așa că mă întrebam de ce un site darkweb când există o versiune normală... doar mă întrebam, îmi place foarte mult acest site web. dar în viitor vreau să comand ceea ce vreau, am fost la închisoarea olandeză, nu a fost o mare problemă, dar acum sunt concediat și cățeaua aia de angajat nu mă plătește și nu pot cere ajutor pentru că lucrez acolo pe hârtie. Spun asta pentru că vreau să vând un produs care să fie pur și să afecteze cât mai puțin organismul. Am vândut cocaină, cocaină de bază, dirty speed și altele. Am fost arestat! dar acum sunt fără bani! Economiile mele i le-am dat fratelui meu mai mic, dar acum el nu le mai are.. așa că poate o să vând amfetamină și medicamente legale pentru că pot face rost de ele. dar nu o să mă plimb cu mașina... mă întreabă prea mult dacă pot să arăt ce am în mașină..... ca pe darkweb poate trebuie să încerc (amfetaminephosfate)..... scuze pentru spam