- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 23
Acetatul de etil (EA) este hidrolizat de metilamină și dă etanol și metilacetamidă. Oxidarea 4-mmc freebase în acetat este, de asemenea, posibilă.
https://www.journal.csj.jp/doi/10.1246/bcsj.39.1837
De ce să efectuați distilarea de EA ieftin, punând în pericol baza liberă valoroasă, dacă puteți utiliza HCL ușor de preparat în EA și să distilați după aceea?- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 16
HCL în acetat de etil va începe, de asemenea, o hidroliză catalizată de acid a EA, acesta fiind motivul pentru care, din câte am înțeles, este obligatoriu să se distileze toată EA și să se înlocuiască cu acetonă înainte de acidificare.
- Reaction score
- 24
Având o bază 4MMC pură în toluen, pot adăuga un volum egal de acetat de etil și pot desala cu acid clorhidric până la PH 5,5 fără nicio problemă?
Am început recent să fac acest lucru deoarece am acetat de etil mult mai ieftin decât acetona.
Va afecta acest lucru negativ randamentul sau calitatea produsului?
Am început recent să fac acest lucru deoarece am acetat de etil mult mai ieftin decât acetona.
Va afecta acest lucru negativ randamentul sau calitatea produsului?
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 23
- By DavidNichols
Da, EA este un solvent perfect pentru legarea apei dacă nu se poate obține IPA-HCL sau EA-HCL. Pierderile din 4MMC-HCL dizolvat în EA anhidru sunt minuscule.