- Solutions
- 1
- Reaction score
- 661
- Deals
- 8
Bună ziua,
După multe teste folosind Methylamine HCL pe baza acestei metode, voi împărtăși cel mai bun mod pe care l-am găsit pentru a obține Methamphetamine freebase la scară largă:
- Se umple reactorul cu 14 L de metanol
- Sub agitare se dizolvă metilamina HCL
- Se pune temperatura reactorului la 0C (nu temperatura amestecului) și se adaugă NaOH, temperatura va crește
- După ce temperatura revine la 20C, se adaugă P2P, temperatura va crește și se amestecă timp de 45min-1 oră
- Se adaugă 252 g de sulfat de sodiu anhidru.
- Când temperatura amestecului ajunge la 8C, începeți să adăugați NaBH4 porționat, fără a depăși 20C
- După ce s-a adăugat tot NaBH4, se lasă să se amestece sub 20C timp de aproximativ 2 ore, până când amestecul nu mai bolborosește
- Se adaugă apa și se continuă amestecarea timp de 5 minute.
- Se adaugă DCM și se amestecă timp de 10 min.
- Se oprește amestecarea și se lasă straturile să se separe
- Păstrați stratul inferior și aruncați-l pe cel superior (nu este profitabilă extragerea acestei faze apoase)
- Se adaugă 200 g de sulfat de sodiu anhidru la stratul păstrat și se amestecă
- Se filtrează în pâlnia Buchner
- Evaporați DCM
- Se obține Methamphetamine freebase curat și mirositor
;-)
După multe teste folosind Methylamine HCL pe baza acestei metode, voi împărtăși cel mai bun mod pe care l-am găsit pentru a obține Methamphetamine freebase la scară largă:
- 966 gr P2P
- 14 litri Metanol
- 1183 gr Methylamine HCL
- 638 gr NaOH
- 452 gr Sulfat de sodiu anhidru
- 105 gr NaBH4
- 35 L apă distilată
- 7 litri DCM
- Se umple reactorul cu 14 L de metanol
- Sub agitare se dizolvă metilamina HCL
- Se pune temperatura reactorului la 0C (nu temperatura amestecului) și se adaugă NaOH, temperatura va crește
- După ce temperatura revine la 20C, se adaugă P2P, temperatura va crește și se amestecă timp de 45min-1 oră
- Se adaugă 252 g de sulfat de sodiu anhidru.
- Când temperatura amestecului ajunge la 8C, începeți să adăugați NaBH4 porționat, fără a depăși 20C
- După ce s-a adăugat tot NaBH4, se lasă să se amestece sub 20C timp de aproximativ 2 ore, până când amestecul nu mai bolborosește
- Se adaugă apa și se continuă amestecarea timp de 5 minute.
- Se adaugă DCM și se amestecă timp de 10 min.
- Se oprește amestecarea și se lasă straturile să se separe
- Păstrați stratul inferior și aruncați-l pe cel superior (nu este profitabilă extragerea acestei faze apoase)
- Se adaugă 200 g de sulfat de sodiu anhidru la stratul păstrat și se amestecă
- Se filtrează în pâlnia Buchner
- Evaporați DCM
- Se obține Methamphetamine freebase curat și mirositor
;-)
↑View previous replies…
- Reaction score
- 44
Ce se întâmplă cu randamentul cu această metodă,?
- Solutions
- 1
- Reaction score
- 661
- Deals
- 8
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 15
șef
puteți furniza pașii următori?
Îmi plac pașii pe care i-ați furnizat foarte pe scurt
engleza mea este foarte slabă și ajutorul dvs. îmi este foarte util
puteți furniza pașii următori?
Îmi plac pașii pe care i-ați furnizat foarte pe scurt
engleza mea este foarte slabă și ajutorul dvs. îmi este foarte util
↑View previous replies…
- Solutions
- 1
- Reaction score
- 661
- Deals
- 8
- Solutions
- 1
- Reaction score
- 661
- Deals
- 8
Acest lucru ar putea fi găsit în alte postări, doar căutați-l. Mulțumesc.
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 5
Îmi pare rău că vă deranjez.
Am câteva întrebări cu privire la metoda pe care ați împărtășit-o pentru obținerea bazei libere pe scară largă.
Nu pot obține un reactor. Reacția trebuie să fie complet închisă? Se poate face într-o găleată de plastic?
Deoarece am experimentat în bucătărie, nu a fost foarte convenabil pentru eliminarea deșeurilor. Poate fi redusă cantitatea de solvent adăugată?
Aștept cu nerăbdare răspunsul dumneavoastră, domnule. Vă mulțumesc foarte mult!
Am câteva întrebări cu privire la metoda pe care ați împărtășit-o pentru obținerea bazei libere pe scară largă.
Nu pot obține un reactor. Reacția trebuie să fie complet închisă? Se poate face într-o găleată de plastic?
Deoarece am experimentat în bucătărie, nu a fost foarte convenabil pentru eliminarea deșeurilor. Poate fi redusă cantitatea de solvent adăugată?
- Solutions
- 1
- Reaction score
- 661
- Deals
- 8
Complet închis nu este o idee bună despre hidrogenul creat în timpul adăugării NaBH4, dar într-o găleată de plastic cred că mirosul ar fi atât de intens și dezgustător.
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 5
Îmi pare rău că vă deranjez.
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 6
Este MDP2P produsă prin această metodă adecvată pentru fabricarea metamfetaminei?
Dacă este cazul, baza liberă de metamfetamină extrasă este direct acidificată și cristalizată?
Dacă este cazul, baza liberă de metamfetamină extrasă este direct acidificată și cristalizată?
↑View previous replies…
- Solutions
- 1
- Reaction score
- 661
- Deals
- 8
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 6
Îmi pare rău, poate că informațiile mele sunt greșite. După fabricarea bazei libere de metamfetamină în conformitate cu informațiile furnizate de șef, trebuie doar să adăugați soluția apoasă de acid L-tartric și să amestecați direct până la cristalizare, care este produsul final.
(D-Meth) corect?
(D-Meth) corect?
- Solutions
- 1
- Reaction score
- 661
- Deals
- 8
Ce fel de cristale se cristalizează după agitarea cu acid L-tartric?
Levometanfetamina?
Da și cele tartrice.
Poate baza liberă d-metil lichidă rămasă (PH12~13) după filtrarea în vid să recristalizeze în D-metilamfetamină după acidificare? Dacă da, ce abordare ar trebui să iau?
Citiți procesul vă rog este detaliat și nu este în acest fel.
Levometanfetamina?
Da și cele tartrice.
Poate baza liberă d-metil lichidă rămasă (PH12~13) după filtrarea în vid să recristalizeze în D-metilamfetamină după acidificare? Dacă da, ce abordare ar trebui să iau?
Citiți procesul vă rog este detaliat și nu este în acest fel.
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 6
Bună ziua, BOSS, Am citit cu atenție fiecare mesaj și zona de răspunsuri. Vreau să știu dacă planul meu de proiect este corect și fezabil.
Obțineți ulei BMK -> Utilizați metoda dvs. pentru a obține baza liberă de metamfetamină -> Separarea acidului tartric -> Obțineți (L sau D) baza liberă de metil -> Adăugați NaOH pentru a crește pH-ul (12~13) -> (Care sunt pașii necesari în acest moment Acidificarea pentru a obține cristale), poate nu am observat, dar nu sunt sigur care metodă este cea mai potrivită pentru acidificare și cristalizare în acest moment. Pot să vă cer un răspuns?
Vă mulțumesc.
Obțineți ulei BMK -> Utilizați metoda dvs. pentru a obține baza liberă de metamfetamină -> Separarea acidului tartric -> Obțineți (L sau D) baza liberă de metil -> Adăugați NaOH pentru a crește pH-ul (12~13) -> (Care sunt pașii necesari în acest moment Acidificarea pentru a obține cristale), poate nu am observat, dar nu sunt sigur care metodă este cea mai potrivită pentru acidificare și cristalizare în acest moment. Pot să vă cer un răspuns?
Vă mulțumesc.
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 4
Folosesc gaz HCI, dar nu ies cristalele. Trec la utilizarea de HCL picătură cu picătură, de asemenea, nu au ieșit cristale. Care este problema?