- Reaction score
- 6
Nu se știe ce a mers prost, nu există echipament de testare. Fosfatul de amfetamină rezultat nu are niciun efect.
↑View previous replies…
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 8
- Reaction score
- 166
Asigurați-vă că aveți fenilnitropropenă și nu nitrotiren. Poate că vi s-a vândut un analog și ați primit feniletilamină.
↑View previous replies…
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 98
Care este cel mai bun mod de a verifica dacă nitroetanul pe care l-am folosit pentru a produce p2np a fost înlocuit sau diluat cu nitrometan? Am colectat proprietățile fizice de bază ale reactivilor și produselor și punctul de fierbere al compusului nitro mi se pare cel mai logic. Punctele de topire ale produselor sunt foarte apropiate. Problema este că, dacă BP apare între punctele de fierbere ale n.etanului și n.metanului, atunci trebuie să fie dificil să le separăm prin distilare fracționată.
Cealaltă valoare ar putea fi densitatea, care este, de asemenea, destul de diferită. Experții vă rog să vă spuneți părerea, care este cel mai simplu mod de a ne asigura că folosim reactivii potriviți.
Cealaltă valoare ar putea fi densitatea, care este, de asemenea, destul de diferită. Experții vă rog să vă spuneți părerea, care este cel mai simplu mod de a ne asigura că folosim reactivii potriviți.
G.Patton
Expert
- Solutions
- 3
- Reaction score
- 2,858
- Deals
- 1
Bună ziua. Nitrometanul și nitroetanul au p.c. diferit 101 și respectiv 114 °C. Puteți verifica acest lucru și să efectuați o distilare fracționată. Luați în considerare faptul că aceste substanțe destul de toxice și explozive. În ceea ce privește nitrotirenul și P2NP, este suficient să folosiți un aparat cu punct de topire precis. Este mai bine să comparați P2NP pur cunoscut cu noul P2NP sintetizat într-un singur aparat pentru a verifica diferența. De asemenea, efectuați mai multe măsurători pentru a exclude erorile. Numărați media mp pentru fiecare probă.
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 98
Mulțumesc, Patton. Nu am nicio suspiciune că nitroetanul meu nu este pur, dar după ce am citit unele comentarii, m-am gândit că ar fi mai bine să verific, așa că voi începe cu punctul de fierbere al nitroetanului meu și dacă fierbe peste 110C atunci voi fi liniștit. Este bine să știi ce să faci și să verifici oricum, înainte de a munci mult și de a constata că produsul final este ineficient .