- Solutions
- 1
- Reaction score
- 424
Vă mulțumesc foarte mult pentru descrierea simplă și detaliată a sintezei!
Cum rămâne cu peroxidul de hidrogen, ar putea fi substituit? Este o substanță chimică foarte controlată în zilele noastre și foarte greu de sintetizat. Este folosită în principal ca catalizator în reacția dintre acidul acetic glacial și 3-metil-4-fenil-3-buten-2-one, nu? Care ar putea fi un înlocuitor bun?
Cum rămâne cu peroxidul de hidrogen, ar putea fi substituit? Este o substanță chimică foarte controlată în zilele noastre și foarte greu de sintetizat. Este folosită în principal ca catalizator în reacția dintre acidul acetic glacial și 3-metil-4-fenil-3-buten-2-one, nu? Care ar putea fi un înlocuitor bun?
Last edited:
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 76
Peracidele vor funcționa (randamente mai scăzute) Oxidarea Baeyer-Villiger. citiți lucrarea de cercetare de mai sus.
↑View previous replies…
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 88
Data trecută am obținut 37,28 grame de acetoxifenilpropenă din 52,77 grame de MPB cu acid peracetic, pe care l-am obținut din 30% H2O2 și acid acetic glacial și 0,1 moli de H2SO4. Acest acid peracetic a stat în dulapul meu timp de 3 zile înainte de a fi utilizat.
Dar doar 13,04 g de P2P din cele 37,28 g de acetoxi prin hidrogenare bazică (fără încălzire, doar amestecând și lăsând să cadă în 2,5 ore).
Dar doar 13,04 g de P2P din cele 37,28 g de acetoxi prin hidrogenare bazică (fără încălzire, doar amestecând și lăsând să cadă în 2,5 ore).
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 22