- Solutions
- 1
- Reaction score
- 661
- Deals
- 8
Bună ziua,
Aici este ultima mea realizare face să se cristalizeze în mod natural în forma moleculară a cristalului în sine. Mai pur imposibil!!! ;-)
Pare handmade dar credeți-mă sunt formate în mod natural!
Aici este ultima mea realizare face să se cristalizeze în mod natural în forma moleculară a cristalului în sine. Mai pur imposibil!!! ;-)
Pare handmade dar credeți-mă sunt formate în mod natural!
Attachments
Foarte frumos lucrat. Ce procedeu folosiți pentru a elimina impuritatea neagră asemănătoare gudronului? Chiar și pe cristalele albe ca zăpada, aceasta apare la recristalizările ulterioare și produsul final devine destul de întunecat.
↑View previous replies…
Faceți o a doua bază acidă pentru a elimina substanța neagră? Când gazez cristalele freebase sunt albe ca zăpada, dar devin întunecate și conțin acea substanță lipicioasă după recristalizare în cioburi mari. Acetona murdară folosită la spălare conține și ea mult din asta și mdma. M-am gândit să încerc să distilez freebase-ul înainte de cristalizare.
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 60
- Solutions
- 1
- Reaction score
- 661
- Deals
- 8
Nu o fac decât o singură dată, posibil ca calitatea precursorului să afecteze acest lucru Eu folosesc întotdeauna ceară pulbere este mai murdară Am avut-o și la început.
Da, cea mai bună opțiune este distilarea cu abur.
Am verificat și se pare că impuritatea este mdp2ppol sau similară, dar numele nu este important în acest caz.
Da, cea mai bună opțiune este distilarea cu abur.
Am verificat și se pare că impuritatea este mdp2ppol sau similară, dar numele nu este important în acest caz.
- Solutions
- 1
- Reaction score
- 661
- Deals
- 8