Som veľmi rád, že som narazil na toto vlákno. Veľmi pekne ďakujem za zdieľanie! Všade som hľadal presne to, čo ste poskytli, čo je v podstate len zoznam toho, čo tieto veci "naozaj" sú. S pomocou
An AI sa mi podarilo vytvoriť priloženú tabuľku, v ktorej sú uvedené všetky činidlá uvedené na začiatku vlákna.
Od AI:
Stĺpec sila je založený na subjektívnych správach a môže sa líšiť v závislosti od individuálnych reakcií a dávok. Stĺpec výdavky predstavuje náklady na činidlá potrebné na syntézu zlúčeniny.Stĺpec čistoty predstavuje, ako blízko je zlúčenina k skutočnému mefedronu z hľadiska čistoty.
Stále mám problém prinútiť AI, aby poskytovala jasnejšie popisy jednotlivých zlúčenín, ale tak, ako je to teraz, mi to prišlo celkom užitočné. Ale vyvolalo to vo mne otázky: Prečo je chlórmetkatinón uvedený ako "najvyššia" čistota, najnižšia cena, ale "slabé" účinky? To isté platí pre N-cyklohexylmetylón? (okrem ceny)
@BevItUp "Takisto sa zdá, že všetci predajcovia sú v EÚ. Vyzerá to ako druh výrobku, s ktorým by niekto mohol rýchlo zbohatnúť v USA. Najmä ak by vyrobili kvalitný výrobok, aby ľudia vedeli, čo to má byť..."
Nemôžem s vami súhlasiť viac!!! Toľko ľudí sa tu pýta na skutočný produkt a ja im ho mám v úmysle poskytnúť. Ale silný... Nie slabý? lol
Veľmi si cením aj všetky tvoje postrehy
@Gordon Ramsay!