- Reaction score
- 25
Čím by som mohol nahradiť pyrolidín?
- Reaction score
- 166
Metylamín. Získate aj dobrý produkt.
↑View previous replies…
Samozrejme, že to nie je pravda. Prekurzory sa síce v niektorých častiach EÚ považujú za legálne, ale sú to tie regióny v strede EÚ, kde dostanete 9 rokov väzenia len za objednanie týchto "legálnych" chemikálií.
Nebojte sa, ak budete potrebovať nejakú akciu, vtrhnú k vám domov, hodia vás na zem a spútajú. V skutočnosti to robia za oveľa menšie trestné činy, ako je napríklad nosenie mlynčeka.
Nebojte sa, ak budete potrebovať nejakú akciu, vtrhnú k vám domov, hodia vás na zem a spútajú. V skutočnosti to robia za oveľa menšie trestné činy, ako je napríklad nosenie mlynčeka.
Samozrejme, nie je možné argumentovať slovami: "Chemikália1 nie je uvedená ako nelegálna." Na získanie plnohodnotnej vety ľahko stačí len to, že sa dá použiť na výrobu nelegálnej drogy. Dobrá stránka o tom je: Keď vás ľudia chytia, čaká vás oveľa horší osud.
Počul som, že v iných častiach sveta, napríklad v Texase, je to približne rovnaké. Preto toto zanedbávanie u nás nie je pochopiteľné.
Počul som, že v iných častiach sveta, napríklad v Texase, je to približne rovnaké. Preto toto zanedbávanie u nás nie je pochopiteľné.