Nemôžem upraviť svoj príspevok, ale ak je na 10 ml voľnej amfetamínovej bázy potrebných 7,743 g čistého H3PO4, pri 85 % roztoku berieme (7,743*100)/85 = 9,109 g 85 % H3PO4.
Hustota kyseliny fosforečnej je 1,6845 g/cm3, potom je potrebných 5,40 ml ?
Alebo som úplne mimo?
majte na pamäti, že v postupe sa rozpúšťadlo odparí, aby zostala len voľná báza, ktorá sa zase zriedi acetónom, ak len extrahujete nepolárnym bez odparenia, zriedenie nemusí byť najlepší nápad.
Vtedy ak i pokračovanie,
Mám zmiešať kyselinu fosforečnú v pomere 1:10 s acetónom a nehľadám, aby som dosiahol Ph 6, ale pridám celú zmes a miešam, aby som dostal fosfát amfetamínu ?
Dobrý deň, práve som si kúpil kyselinu sírovú a kyselinu dusičnú od spoločnosti Aurelio. Na začiatku žiadajú doklad o obchodnej činnosti a ja som mu poslal pdf, v ktorom som uviedol, že som nezávislý výskumník. A to je všetko. Zaplatil som cez Paypal a na druhý deň mi bola objednávka doručená s číslom na sledovanie. Prišla za 6 dní.
je voľná báza amfetamínu rovnaká ako amfetaminoil ( a-olej ), čo si môžem kúpiť online na internete? a znamená to, že môžem urobiť rovnaké kroky ako vo videu (Syntéza z P2NP cez Al/Hg)
s (a-olejom), ak sa pripojím v minúte 7:24?
To, čo sa predáva online, je v podstate amfetamín, ktorý je nelegálny a riedi sa rozpúšťadlami. Množstvo voľného amínu sa rovná množstvu amf soli, ktorú máte. môžete si vyrobiť sulfátovú, hydrochloridovú alebo fosfátovú soľ a uvidíte, ako málo ste v skutočnosti vyrobili