Dobrý deň, skvelý zápis!
Takže manny rešpekt za to, že u chlapci to prinášajú / venujú čas, aby sa s nami podelili!
Ale 1 vec ma trápi.
Toto fórum ma naučilo, že amfetamín by mal byť biely, ostatné farby súvisia s (chybnou) syntézou, prekurzormi/ zvyškami jedov...
Viem, že je bežné, že sa v konečnom produkte mierne zmení farba, ale váš konečný produkt je len plný žltej/oranžovej farby ?
Čo je s tým?
Takže manny rešpekt za to, že u chlapci to prinášajú / venujú čas, aby sa s nami podelili!
Ale 1 vec ma trápi.
Toto fórum ma naučilo, že amfetamín by mal byť biely, ostatné farby súvisia s (chybnou) syntézou, prekurzormi/ zvyškami jedov...
Viem, že je bežné, že sa v konečnom produkte mierne zmení farba, ale váš konečný produkt je len plný žltej/oranžovej farby ?
Čo je s tým?
GhostChemist
Expert
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 224
Ahoj, alterego!
Áno, to, že čistý amfetamín má bielu farbu.
Žltá farba Amfetamínu je spôsobená práve jeho oxidáciou.
Napríklad počas odparovania rozpúšťadla pri jeho varu a počas skladovania s pôsobením vzduchu.
Okrem toho možno žltú farbu pripísať nečistotám solí železa a síranu sodného.
V ďalšom výskume budeme túto skutočnosť ďalej skúmať a uverejníme nové výskumné údaje.
Áno, to, že čistý amfetamín má bielu farbu.
Žltá farba Amfetamínu je spôsobená práve jeho oxidáciou.
Napríklad počas odparovania rozpúšťadla pri jeho varu a počas skladovania s pôsobením vzduchu.
Okrem toho možno žltú farbu pripísať nečistotám solí železa a síranu sodného.
V ďalšom výskume budeme túto skutočnosť ďalej skúmať a uverejníme nové výskumné údaje.
↑View previous replies…
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 280
Vydrží dlho, ak je suchý, čistý, uchovávaný v chlade, mimo dosahu svetla a vzduchu. Napriek tomu sa objavil článok, v ktorom skúmali uskladnené lieky zo starej lekárne, ktoré boli na tmavom chladnom mieste 30 rokov + a jedným z liekov bol amfetamín. Za tento dlhý čas sa znehodnotil na menej ako polovicu pôvodného množstva prítomného amfetamínu.
Primárne amíny sú jednoducho veľmi reaktívne aj ako soli. Amfetamínová báza sa znehodnotí v priebehu niekoľkých hodín, ak je vystavená slnečnému žiareniu a teplote 25 °C + v prítomnosti kyslíka (ako fľaša so vzduchom nad tekutinou). Najlepšie je pripraviť soľ okamžite alebo ju uchovávať v mrazničke.
Primárne amíny sú jednoducho veľmi reaktívne aj ako soli. Amfetamínová báza sa znehodnotí v priebehu niekoľkých hodín, ak je vystavená slnečnému žiareniu a teplote 25 °C + v prítomnosti kyslíka (ako fľaša so vzduchom nad tekutinou). Najlepšie je pripraviť soľ okamžite alebo ju uchovávať v mrazničke.