Máte nejaké otázky?

litioned

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
7
In my scenario
Ordered goods is not what was offered
Typical Cases here are d-meth offered
Received something not d-meth

I'll asking for some stats from escrow
how is this resolved​

Then is case worse bcz if seller has 20
Positive reviews I'll be as troublemaker and it already happened to me in , it was two x samples both not meth

But In reviews was that stuff perfect revived
/Wasn't meth but they telling it is/

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,392
Deals
1
Takže ste dostali 2 vzorky mdma, keď ste očakávali metamfetamín? Len aby bolo jasné, že to neboli vzorky zadarmo ? zaplatili ste za ne? pozrime obrázky, ktoré máte buď pravdu, alebo sa mýlite. Malo by byť jasné, že

litioned

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
7
No 2x2g neznámej chemickej látky /malo by byť splnené./ ktorú som zvykol fajčiť
ale nemá to žiadnyúčinok okrem malého potenia

zábavné je, že som na ňu nenapísal recenziu
ale iný užívateľ napísal
a je s tým veľmi spokojný /klame/
predajca potvrdil, že má rovnaký materiál ako ja

MrHyde

Don't buy from me
New Member
Language
🇹🇷
Reaction score
0
"Dobrý deň, som bývalý člen platformy BB a chcel by som začať predávať ako výrobca. Na ktorých úradníkov sa mám obrátiť v súvislosti s mojím predchádzajúcim účtom a predajom ako výrobca na fóre? Alebo ma môžu osloviť oni?

"

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,392
Deals
1
Nie je to však jednoduché. Chráňte svoju identitu. Prepojenie vášho starého účtu vám nepomôže, ale akje váš starý účet aktívny, mali ste predtým kontaktovať admina, aby vám schválil druhý účet. admini sú HEISENBURG a Garaday. Ak chcete začať ako predávajúci, prejdite na trh a v hornej časti vytvorte ponuku. Postupujte podľa pravidiel a pošlite ho na schválenie. Výpis nie je len tak z ničoho nič, má niekoľko povinných častí, ktoré musia byť splnené. Prečítajte si pravidlá, aby ste získali viac informácií

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,392
Deals
1
@Litioned,mybudete potrebovať dôkazy. Tým je výsledok testu z laboratória. Skôr ako na to však miniete peniaze, dajte na to kvapku kyseliny sírovej. Ak bude oranžová, nemáte žiadny prípad, nemrhajte peniazmi na laboratórny test

litioned

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
7
nemyslím si, že potrebujem dôkazy .. prof z laboratória je drahý
jednoducho materiál nie je taký, ako deklaroval predávajúci
mám markízu z protestu
ale reagovať trochu .. nie som si istý
Myslím, že slovo zákazníka by malo byť vypočuté
Ak si niekto myslí, že klamem, povedzte mi dôvod.
hľadám dobrého dodávateľa, aby som si mohol objednať, keď budem potrebovať
a nie toto ...
pretože som sa opýtal b4 pozrieť predchádzajúce, čo som napísať
žiadna odpoveď od adminov
a teraz čelím presne tej situácii, ktorú som spomenul ..
aghr

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,392
Deals
1
Litioned, osoba, od ktorej ste to dostali, ak to urobila, hes odborník. Podľa toho, čo vieme, to môže byť váš prvý pokus v živote. Ak je váš odborník, než nás môžete presvedčiť, že máte pravdu, ale inak pocity, myšlienky a emócie nie sú imperatívnym dôkazom akéhokoľvek pochybenia. Dostali ste fyzický výrobok, takže potrebujete fyzický dôkaz, že to nie je to, čo ste si objednali. Toto je všeobecný spôsob celého sveta. Ak niekoho žalujete, potrebujete dôkaz, ak chcete vrátiť peniaze, potrebujete dôkaz. Bez dôkazov je to len domnienka a nemá žiadnu váhu

litioned

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
7
Takže vám to rád objasním
dôkazy v poriadku
ak mi poslal levo pervitín alebo iný kryštalický vzhľad, potom marqis a väčšina testov bude pozitívna
takže len laboratórne, ale aj to je možné nedávno tu otvorili testovacie centrum, takže zistím, či sú schopní identifikovať d-l
Napíšem tam

čo tu povieš, je tvoj názor
ale ty nie si admin a on to posúdi

ale videl si ten príspevok vyššie?
všetci hovoria o tom, ako ťa chráni úschova
ale takmer nikto tam nediskutoval o tejto situácii
a to ma trochu prekvapuje to je dôvod prečo sa pýtam !

zároveň ma to naozaj štve že ľudia sľubujú recenziu produktu
/prvýkrát, keď niečo dostali, povedali, že je to sračka
viem že predajca poslal nový tovar a že napíše recenziu opäť ubehlo veľa času a užívateľ stále nenapísal
dokonca som mu napísala PM a stále žiadna odpoveď

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,392
Deals
1
To, čo hovorím, je skutočnosť. Pravda, nie som admin a nereprezentujem túto stránku ( v skutočnosti ju reprezentujem), nereprezentuje to názor admjn, to je pravda. Ill poznamenať, že len boh môže súdiť vás teraz, pretože všetko, čo sa vám nepáči, je nepravdivé.

litioned

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
7
Je to od vás nesprávna interpretácia

prečítajte si a spočítajte prípady, ktoré opisujem

dostali niečo, čo nezodpovedalo známym účinkom látky

všetci hovoria o neprijatí a iných sračkách, ale najdôležitejšia situácia je, že dostanete niečo, čo nič nerobí, o tom sa tu nehovorí, takže
Prosím adminov, či sú schopní poskytnúť nejaké údaje o tom
a o situáciách, ako je táto

nepáči sa vám to? Nehovorím, že sa mi to nepáči, hovorím, že to nič nerobí a že sú ľudia, ktorí píšu falošne pozitívne recenzie

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,392
Deals
1
Viem a existujú predajcovia, ktorí selektívne podvádzajú ľudí, o ktorých si myslia, že nebudú vedieťalebo nie sú schopní ich na to upozorniť. Existujú kupujúci, ktorí podvádzajú predávajúcich tým, že ich silno obťažujú vyhrážaním sa ich povesti, zlými recenziami a podobnými vecami. Toto platí pre každý trh od hodvábnej cesty a každý trh to rieši vlastným spôsobom, ale theres nie je možné uniknúť nedostatkom nákupu drog, ktoré nemôžete vidieť/držať. Pri posudzovaní týchto vecí sú administrátori ako sudcovia. Vypočujú si svedectvo a interpretujú pravidlá, a to nemôže byť dokonalé. Na jednej strane väčšina trhov umožňuje predajcovi stanoviť si vlastné pravidlá, pokiaľ ide o vrátenie peňazí/preposlanie. Takže kupujúci sa musí uistiť, že si ich prečítal a súhlasí s nimi. Ak kliknete na tlačidlo buy.mif youndontnagree, buy the stuff somewhere else. Mnohé trhy automaticky dokončiť dohodu com na kupujúcich nie je dokončenie a niektoré sú nastavené tak rýchlo, že jeho pred recieve produkt. Podľa môjho názoru je toto pravidlo na nič, ale ak sa na to pozriete z pohľadu predávajúcich, je to lepšie. Jeden z tunajších predajcov čakal 3-4 dni po označení balenia ako dodané, kým sa podnikli kroky na získanie jeho peňazí. Mthe bhyer sa pravdepodobne nechystal finalizovať, pravdepodobne si ani neuvedomil, že to potrebuje. Byť férový je ťažké, dalo by sa povedať, že to nie je možné. Čo môžete ako kupujúci urobiť, je zdokumentovať evsrytning robíte, kým ste klikli na finalize, takže ak sa niečo pokazí, môžete byť presvedčivejší ako predávajúci, z ktorých niektorí majú 10 000 predajov a žiadne prehraté spory. Nebudete presviedčať admina, že máte pravdu a predávajúci sa mýli, keď predávajúci má záznam dlhý 10 000 udalostí a žiadne prehraté spory a pravdepodobne sa denne rozpráva s adminom. Ak dúfate, že presvedčíte admina, budete musieť dokázať, že ste vôbec oboznámený s danou problematikou. On nevie, čo viete vy, takže buďte pripravení kvalifikovane preukázať svoje vzdelanie a skúsenosti v danej oblasti. Až potom môžete hou argumentovať. Tieto rozhodcovské konania sú v podstate rovnaké ako súdny ststem a výsledok sporu závisí od toho, či ste žalovaného vyviedli zo sporu. Jediné, o čo som sa tu snažil, je vyhladiť to a pomôcť vám to pochopiť. Nie, nezastupujem spoločnosť HEISENBURG, ale mám vedomosti a skúsenosti s ním a s administrátorom na niekoľkých iných trhoch a položím svoje peniaze na stôl a stavím sa, že nič nedostanete späť. Dôvodom je, že ste svoj prípad nedokázali ani trochu. I sypathise s vami, ive stratil peniaze pri niekoľkých príležitostiach príliš Pravdepodobne $1000 minulý rok. Ak nemám presvedčivý prípad, pošlem predávajúcemu správu, v ktorej sa píše, že na teba kašlem, a potom mu odovzdám peniaze, pretože nemôžem vyhrať a fňukanie je škaredé.

litioned

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
7
Ďakujeme za váš komentár,

myslím, že dostanem svoje peniaze späť, som si tým istý

dám vzorku otestovať v chemickom laboratóriu

a výsledky dostanem do 14 dní a pokúsim sa ich poslať v pondelok

spiritualfrequency

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
17
Môžem sa pripojiť k testovacej jednotke? V prípade záujmu urobím podrobnú spätnú väzbu s fotografiami atď.

HEISENBERG

Administrator
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,976
Deals
666
http://bbzzzsvqcrqtki6umym6itiixfhni37ybtt7mkbjyxn2pgllzxf2qgyd.onion/help/free-samples/

zyzz

Don't buy from me
Resident
Language
🇹🇷
Reaction score
1
Môžete vysvetliť syntézu kyseliny jantárovej atď., naliehavá potreba

dodobird

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
16
Existuje nejaký jednoduchý spôsob, ako skontrolovať, či to, čo mám, je propiofenón alebo 4metylpropiofenón?
@HEISENBERG @William D. @G.Patton @all

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
3,343
Deals
1
Body varu sú rôzne. Môžete si ho zmerať a skontrolovať, ktorú látku máte u.

218 a 239*C, resp.

View previous replies…

dodobird

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
16
Momentálne mám obmedzený prístup k zariadeniu, takže nemôžem skontrolovať bod varu . Nie som si príliš istý ani tým, ako to môžem urobiť v..

dodobird

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
16
Kontrola hustoty je to, na čo som myslel aj ja..ocením akýkoľvek rýchly spôsob, ako to urobiť

NieDoswiadczony

Don't buy from me
Resident
Language
🇵🇱
Reaction score
2
Dobrý deň, koľko oleja A možno získať zo syntézy, ktorú ste opísali, mám na mysli syntézu P2NP pomocou AL/Hg pre 10 g P2NP