- Reaction score
- 8
Bolo by pekné, keby ste takúto hru mohli vytvoriť v štátoch
- Reaction score
- 7
V štátoch nič nové, deti používajú IG a TG, Venmo a niekoľko ďalších aplikácií uľahčilo obchodovanie s kryptomenami a každý, kto je mladší ako 25 rokov, sa stále cíti nedotknuteľný, ak sa ešte nenechal chytiť, takže v skutočnosti zabíja darknetové trhy s tradičnými úschovami, ktoré sú hostované ako skrytá služba rýchlo úprimne, ak si to niekto nevšimol. napr. pred štyrmi rokmi som prešiel z 10 tisíc dolárov týždenne na 2 tisíc dolárov týždenne. Stále sa oplatí mať prítomnosť obchodu na darknetovom trhu, je však veľmi výhodné mať aj prítomnosť na IG/TG, špeciálne s funkciami mŕtveho pádu. Spomínam si, že som používal niekoľko aplikácií: Radiate, Wisper na nákup kokaínu v Las Vegas ako mŕtvu kvapku. V oboch prípadoch boli úspešné. Samozrejme, obchodovalo sa len v hotovosti, bolo to pred viac ako 4 rokmi v Las Vegas. Pri jednom obchode sme sa stretli na Freemonte a pri druhom v parku neďaleko pásu vo Vegas. V oboch prípadoch išlo o kvalitný kokaín za férové ceny. Ani som nekontroloval, či tie aplikácie ešte existujú lol
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 21
Na IG ma toľkokrát ošklbali, že som sa začal pokúšať vyrábať vlastné lieky. Už 11 mesiacov som bez drog ; ).