- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 26
Kúpil som od dodávateľa, ktorého som našiel tu, 5 kg BK4 (2b4m) a s pomocou niekoho, kto má skúsenosti, sme zistili dôvod, prečo moje syntézy nefungujú, pretože BK4 obsahuje 4-metylpropihenón. Musel som sa pokúsiť umyť vriacou vodou, aby som odstránil vrstvu 4-metylpropihenónu na povrchu, keď sa vytvorí ako olej. Pokúsil som sa vyčistiť asi 150 g BK4 a odstránil som viac ako 15 ml 4-metylpropihenónu a potom som si myslel, že je to čisté a moja syntéza stále nie je správna. Priložím fotografiu, na ktorej čistím horúcou vodou a vidíte 4-metylpropihenón na vrchu.
Syntéza, keď pridám kyselinu, stmavne, takmer sčernie. Pozri priloženú fotografiu, tmavá kvapalina je po tom, ako pridám do zmesi kyselinu, takto tmavne kvôli 4-metylpropihenónu. Je to kvôli tomu, že obsahuje 4-metylpropihenón, mpf to spôsobuje.
Nielenže ma to stálo veľa peňazí, ale použil som toľko BK4 a všetko vyšlo nazmar. Nielen ten čas, ktorý mi zabralo urobiť všetky tieto syntézy. Môžeme to prosím vyriešiť, nemôžem si dovoliť stratiť toľko času a peňazí.
Syntéza, keď pridám kyselinu, stmavne, takmer sčernie. Pozri priloženú fotografiu, tmavá kvapalina je po tom, ako pridám do zmesi kyselinu, takto tmavne kvôli 4-metylpropihenónu. Je to kvôli tomu, že obsahuje 4-metylpropihenón, mpf to spôsobuje.
Nielenže ma to stálo veľa peňazí, ale použil som toľko BK4 a všetko vyšlo nazmar. Nielen ten čas, ktorý mi zabralo urobiť všetky tieto syntézy. Môžeme to prosím vyriešiť, nemôžem si dovoliť stratiť toľko času a peňazí.