HIGGS BOSSON
Expert
- Solutions
- 1
- Reaction score
- 719
Opíšte techniku syntézy, ktorú ste použili.
Kto je jej dodávateľom?
Na pohľad vyzerá prášok BK4 čisto. A malé množstvá metylpropiofenónu by nemali viesť k takýmto výsledkom.
Kto je jej dodávateľom?
Na pohľad vyzerá prášok BK4 čisto. A malé množstvá metylpropiofenónu by nemali viesť k takýmto výsledkom.
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 179
Overujem si ho. Štandardne 50 g bk4+350 dcm+metylamín 40% 100 ml, 2 hodiny miešané, kontrolná teplota 30 stupňov.
V ňom 100 gr bk4 má okolo 15 ml metylpropiofenónu, to nie je dobré. A umývanie v horúcej vode nepomohlo, možno pomôže rekryštalizácia
V ňom 100 gr bk4 má okolo 15 ml metylpropiofenónu, to nie je dobré. A umývanie v horúcej vode nepomohlo, možno pomôže rekryštalizácia
↑View previous replies…
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 179
Rozrušil si ma. Metylamín je kvalitne vymytý, kyseliny sa použilo menej ako polovica teoreticky potrebného množstva, kyselina sa pridávala veľmi pomaly, s acetónom sa z toho vykľuje modrá sračka (už písal s fotkou v inom príspevku). Ak vezmete bk4 a roztavíte ju, topí sa pri teplote približne 56-60 stupňov, ale autor nemá technickú možnosť vzorku roztaviť v kapiláre, ako by sa to malo robiť. Všetci však dobre vieme, že roztavený bk4 vo vode by mal klesnúť (pre pamäť 1,4 g/ml), pretože jeho hustota je oveľa vyššia ako hustota vody (1 g/ml) a hustota MP je 0,991 g/ml
G.Patton
Expert
- Solutions
- 3
- Reaction score
- 2,887
- Deals
- 1
G.Patton
Expert
- Solutions
- 3
- Reaction score
- 2,887
- Deals
- 1
Je to nepravdivé. Produkt môže byť znečistený látkami s vyššou mp. Ako predpokladáte, v tomto prípade ide o 4-metylpropiofenón. Preto sa mp bk4 musí zvýšiť.
O tomto výrobku neviem nič. Ako som pochopil, ani vy. Máte len predpoklady. Rád by som pokračoval v tejto diskusii s autorom témy.
O tomto výrobku neviem nič. Ako som pochopil, ani vy. Máte len predpoklady. Rád by som pokračoval v tejto diskusii s autorom témy.
Last edited: