- Reaction score
- 107
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 179
Kryštály s priemerom 20 mm môj malý chlapec =)
a skladovanie aminoketónu ako voľnej bázy nie je veľmi múdry nápad. A áno, amíny v normálnom stave sú bezfarebné priehľadné kvapaliny. V aminoketóne máte farbu moču, zrejme nečistoty ...
Skôr ako sa predvediete, zamyslite sa aspoň trochu pred tým, pred kým sa predvádzate =)
a skladovanie aminoketónu ako voľnej bázy nie je veľmi múdry nápad. A áno, amíny v normálnom stave sú bezfarebné priehľadné kvapaliny. V aminoketóne máte farbu moču, zrejme nečistoty ...
Skôr ako sa predvediete, zamyslite sa aspoň trochu pred tým, pred kým sa predvádzate =)
Attachments
- Reaction score
- 107
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 179
Snažíte sa každého zmiešať s hovnom, aby ste dokázali, že ste cool, ale podľa vašich fotografií to tak nie je. Hľadáme najlepšiu možnosť čistenia bk4, v ktorej je okolo 30 percent nečistôt, a ak si hlúpy, prečítaj si príspevok znova od začiatku, je tam odo mňa uvedené, aké nečistoty a možnosti čistenia. Snažíme sa pomôcť ľuďom, zatiaľ ty píšeš nezmysly a snažíš sa ma niečo naučiť. Najlepším riešením je, aby ste držali hubu, ak nemáte nič dobré, čo by ste mohli ponúknuť na riešenie problému.
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 179
Bro sme spokojní s y, y môže prestať spamovať? Ľudia sa snažia vyriešiť problém
↑View previous replies…
- Reaction score
- 107
- Reaction score
- 107