- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 50
Dobrý deň, mám otázku týkajúcu sa procesu Sand Mayer. Skončím s procesom a zostane mi len GBL, ak sa zastavím po kroku 4 v časti extrakcie, pretože sa zdá, že všetko, čo nasleduje, sa mení na GHB?
G.Patton
Expert
- Solutions
- 3
- Reaction score
- 2,849
- Deals
- 1
Dobrý deň, ak som vás správne pochopil, chcete získať GBL podľa Sandmeyerovej reakcie. Áno, môžete ho získať v 4. kroku.
↑View previous replies…
- Reaction score
- 2
- By Jeffrey B.
super, našiel som GABA vo forme želatínových kapsúl len s mikrocelulózou ako plnivom, ako aj 50g vrecúška pochybnej čistoty za ~ 10 dolárov za kus, takžeoooooo tabletky sú lacnejšie A čistejšie. Tiež si môžem kúpiť NaNO2 ako nejaký záhradnícky produkt od chemického dodávateľa za 8 dolárov za kilo lol. Som prekvapený, že tu nikto (Poľsko) nevyrába GHB, je to také jednoduché, ale nikdy som to nevidel na trhu. Budem aktualizovať vždy, keď budem mať účinky a/alebo otázky
Vlastne, stále mi nie je jasné, či mám robiť destiláciu A extrakciu s DCM, ako sa uistím, že destilujem GBL? nie je RM plný vody? BP GBL je 204,6 °C, takže mám len variť RM, kým teplota pár nedosiahne 204,6 °C, a potom zbierať?
Vopred ďakujem
Vlastne, stále mi nie je jasné, či mám robiť destiláciu A extrakciu s DCM, ako sa uistím, že destilujem GBL? nie je RM plný vody? BP GBL je 204,6 °C, takže mám len variť RM, kým teplota pár nedosiahne 204,6 °C, a potom zbierať?
Vopred ďakujem