- Solutions
- 1
- Reaction score
- 661
- Deals
- 8
Dobrý deň,
Po mnohých testoch s použitím metylamínu HCL na základe tejto metódy sa s vami podelím o najlepší spôsob, ktorý som našiel na získanie metamfetamínovej frebazy vo veľkom rozsahu:
- Naplňte reaktor 14 l metanolu
- Za miešania rozpustite metylamín HCL
- Nastavte teplotu reaktora na 0 C (nie teplotu zmesi) a pridajte NaOH, teplota sa zvýši
- Keď sa teplota vráti na 20 C, pridajte P2P, teplota sa zvýši a miešajte počas 45 minút až 1 hodiny
- Pridajte 252 g bezvodého síranu sodného
- Keď teplota zmesi dosiahne 8C, začnite po častiach pridávať NaBH4, pričom teplota nesmie prekročiť 20C
- Keď sa pridá všetok NaBH4, nechajte zmes miešať pri teplote 20C počas približne 2 hodín, kým zmes neprestane bublať
- Pridajte vodu a pokračujte v miešaní počas 5 minút
- Pridajte DCM a miešajte počas 10 minút
- Prestaňte miešať a nechajte vrstvy oddeliť
- Ponechajte si spodnú vrstvu a hornú zlikvidujte (nie je výhodné extrahovať túto vodnú fázu)
- Do zachovanej vrstvy pridajte 200 g bezvodého síranu sodného a premiešajte ju
- Prefiltrujte ju v Buchnerovom lieviku
- Odparte DCM
- Získaná čistá a zapáchajúca freebáza metamfetamínu
;-)
Po mnohých testoch s použitím metylamínu HCL na základe tejto metódy sa s vami podelím o najlepší spôsob, ktorý som našiel na získanie metamfetamínovej frebazy vo veľkom rozsahu:
- 966 gr P2P
- 14 litrov metanolu
- 1183 gr Methylamine HCL
- 638 gr NaOH
- 452 gr Bezvodý síran sodný
- 105 gr NaBH4
- 35 l destilovanej vody
- 7 litrov DCM
- Naplňte reaktor 14 l metanolu
- Za miešania rozpustite metylamín HCL
- Nastavte teplotu reaktora na 0 C (nie teplotu zmesi) a pridajte NaOH, teplota sa zvýši
- Keď sa teplota vráti na 20 C, pridajte P2P, teplota sa zvýši a miešajte počas 45 minút až 1 hodiny
- Pridajte 252 g bezvodého síranu sodného
- Keď teplota zmesi dosiahne 8C, začnite po častiach pridávať NaBH4, pričom teplota nesmie prekročiť 20C
- Keď sa pridá všetok NaBH4, nechajte zmes miešať pri teplote 20C počas približne 2 hodín, kým zmes neprestane bublať
- Pridajte vodu a pokračujte v miešaní počas 5 minút
- Pridajte DCM a miešajte počas 10 minút
- Prestaňte miešať a nechajte vrstvy oddeliť
- Ponechajte si spodnú vrstvu a hornú zlikvidujte (nie je výhodné extrahovať túto vodnú fázu)
- Do zachovanej vrstvy pridajte 200 g bezvodého síranu sodného a premiešajte ju
- Prefiltrujte ju v Buchnerovom lieviku
- Odparte DCM
- Získaná čistá a zapáchajúca freebáza metamfetamínu
;-)
↑View previous replies…
- Reaction score
- 1
Pokúsil sa už niekto niekedy znížiť tha množstvo rozpúšťadla. Má niekto nejaké skúsenosti s tým, ako to ovplyvňuje výťažok?
- Solutions
- 1
- Reaction score
- 661
- Deals
- 8
- Solutions
- 1
- Reaction score
- 661
- Deals
- 8
Ako vyrobiť kryštál ľadovej horniny ? Môžete vytvoriť video.
↑View previous replies…
- Solutions
- 1
- Reaction score
- 661
- Deals
- 8
Samozrejme, že by ste ho mohli filtrovať, ale metylamínový zápach vo veľkom meradle je príliš nechutný na to, aby ste ho vybrali z reaktora a filtrovali.
V mojom prípade v tomto procese nič nefiltrujem.
- Solutions
- 1
- Reaction score
- 661
- Deals
- 8
- Solutions
- 1
- Reaction score
- 661
- Deals
- 8
- Solutions
- 1
- Reaction score
- 661
- Deals
- 8
@btcboss2022 Keď sušíte schiffovu bázu s pridaním NaSO4 ďalej, nechávate ju tam počas celej redukcie?
Ive nad tým chvíľu rozmýšľal, či je to v poriadku bez vedľajších reakcií, v tejto konkrétnej aplikácii by mohli byť kremíkové guľôčky dobrou alternatívou?
V @G.Patton Tech je podľa mňa usmernenie, aby sa pred pridaním bóru v MeOH filtrovalo a premývalo sušiace činidlo, tiež som inde čítal, že sa má použiť toluén, aby sa zabránilo zhášaniu s NaBH4, a že táto metóda nefunguje dobre P2P a najlepšie použitie je s MDP2P
Niejaké myšlienky alebo návrhy niekto?
Ive nad tým chvíľu rozmýšľal, či je to v poriadku bez vedľajších reakcií, v tejto konkrétnej aplikácii by mohli byť kremíkové guľôčky dobrou alternatívou?
V @G.Patton Tech je podľa mňa usmernenie, aby sa pred pridaním bóru v MeOH filtrovalo a premývalo sušiace činidlo, tiež som inde čítal, že sa má použiť toluén, aby sa zabránilo zhášaniu s NaBH4, a že táto metóda nefunguje dobre P2P a najlepšie použitie je s MDP2P
Niejaké myšlienky alebo návrhy niekto?
- Solutions
- 1
- Reaction score
- 661
- Deals
- 8
Samozrejme, že by ste ho mohli filtrovať, ale metylamínový zápach vo veľkom meradle je príliš nechutný na to, aby ste ho vybrali z reaktora a filtrovali.
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 4
Vákuovo destilujete voľnú olejovú bázu pred kryštalizáciou?
↑View previous replies…
- Solutions
- 1
- Reaction score
- 661
- Deals
- 8
Vitajte na stránke .
Zaujímalo by ma, aká je vaša cesta k pervitínu
Všimnite si, že som teraz vyrobil malé množstvo oxidu dusného a p2np
Takže akou cestou sa mám vydať, som zmätený v dobrej plodine, ale z čoho
Používate hliníkový amalgám s p2p a metylamín hydrochlorid s udierajúcim hydroxidom sodným na výrobu metylbázy na mieste? Vyzerajú veci v poriadku?
Čo používate vo svojej Likertovej reakcii? Skúšali ste z nej výťažok?
Zaujímalo by ma, aká je vaša cesta k pervitínu
Všimnite si, že som teraz vyrobil malé množstvo oxidu dusného a p2np
Takže akou cestou sa mám vydať, som zmätený v dobrej plodine, ale z čoho
Používate hliníkový amalgám s p2p a metylamín hydrochlorid s udierajúcim hydroxidom sodným na výrobu metylbázy na mieste? Vyzerajú veci v poriadku?
Čo používate vo svojej Likertovej reakcii? Skúšali ste z nej výťažok?
- Solutions
- 1
- Reaction score
- 661
- Deals
- 8
Vážne?! Jediná odpoveď, ktorá ma po prečítaní napadá, je
. Ako je možné, že niekto môže klásť tieto otázky práve v príspevku, kde je proces podrobne opísaný?! Je to neuveriteľné.
Pravda že ma to neprestáva prekvapovať ale zdá sa mi to nedostatok pozornosti dokonca by som povedal že úcty k druhým ale dobre nechajme to tu radšej sa tým nebudem hlbšie zaoberať.
. Ako je možné, že niekto môže klásť tieto otázky práve v príspevku, kde je proces podrobne opísaný?! Je to neuveriteľné.
Pravda že ma to neprestáva prekvapovať ale zdá sa mi to nedostatok pozornosti dokonca by som povedal že úcty k druhým ale dobre nechajme to tu radšej sa tým nebudem hlbšie zaoberať.
- Solutions
- 1
- Reaction score
- 661
- Deals
- 8