Pokazil som kajak. Zmes som vyčistil na filtri a nerozpustnú zrazeninu som vyhodil. Nalial som ju späť do reaktora.
Pridal som 25 % roztok NaOH. vytvorili sa dve vrstvy. Odpočíval som pol hodiny. horná vrstva žltá (Ipa/základ). spodná vrstva priehľadná (vrstva vody).
Vodnú vrstvu som nakvapkal do banky. Pridám Ipa, vytvoria sa vrstvy. Odpočívam pol hodiny.
vrchná vrstva je priehľadná (báza/Ipa), to je to, čo potrebujem. Základ získaný z vodnej vrstvy vložím do rotačnej odparky. Chladenie je 8 stupňov, vákuum je zapnuté, teplota kúpeľa je 80 stupňov, ipa sa tu začína odparovať.
Do pohára nalievam základ Ipa z odparovača. čo mám s týmto základom (priehľadným) urobiť? čo sa stane, ak ho nalejem do zmesi Ipa/základu? prečo to musíte urobiť?
a žltú vrstvu (základ/Ipa) do reaktora. 3 litre zmesi IPA/základ. ako môžem znížiť ipa??? je to tiež rotovap? pretože ak začnem odparovať v reaktore pri 80 stupňoch, Ipa kvapká z kondenzátora. môj problém je, že to skončí červené a zápach zmizne. Myslím, že som to pokazila.