- Reaction score
- 6
Netušíte, čo sa pokazilo, nemáte testovacie zariadenie. Výsledný fosfát amfetamínu nemá žiadny účinok.
↑View previous replies…
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 8
- Reaction score
- 166
Uistite sa, že ide o fenylnitropropén a nie nitrostyrén. Možno vám predali analóg a dostali ste fenyletylamín.
↑View previous replies…
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 98
Aký je najlepší spôsob, ako skontrolovať, či bol nitroetán, ktorý som použil na výrobu p2np, nahradený alebo zriedený nitrometánom? Zozbieral som základné fyzikálne vlastnosti činidiel aj produktov a najlogickejší sa mi zdá bod varu nitrozlúčeniny. Teploty topenia produktov sú veľmi blízke. Problémom je, že ak BP vznikne medzi bodom varu n.etánu a n.metánu, potom ich oddelenie frakčnou destiláciou musí byť nepríjemné.
Ďalšou hodnotou by mohla byť hustota, ktorá je tiež dosť odlišná. Odborníci, prosím, pridajte svoj názor, aký je najjednoduchší najlepší spôsob, ako zabezpečiť, aby sme používali správne činidlá.
Ďalšou hodnotou by mohla byť hustota, ktorá je tiež dosť odlišná. Odborníci, prosím, pridajte svoj názor, aký je najjednoduchší najlepší spôsob, ako zabezpečiť, aby sme používali správne činidlá.
G.Patton
Expert
- Solutions
- 3
- Reaction score
- 2,858
- Deals
- 1
Dobrý deň. Nitrometán a nitroetán majú rozdielny b.p. 101 a 114 °C. Môžete si to overiť a vykonať frakčnú destiláciu. Berte do úvahy, že tieto látky sú dosť toxické a výbušné. Pokiaľ ide o nitrostyrén a P2NP, stačí použiť presný prístroj na meranie teploty topenia. Je lepšie porovnať známy čistý P2NP so syntetizovaným novým P2NP v jednej aparatúre, aby ste skontrolovali rozdiel. Vykonajte aj niekoľko meraní, aby ste vylúčili chyby. Pre každú vzorku spočítajte priemerný mp.
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 98
Ďakujeme vám za to Patton. Nemám žiadne podozrenie, že môj nitroetán nie je čistý, ale po prečítaní niektorých komentárov som si myslel, že bude lepšie to overiť, takže začnem bodom varu môjho nitra a ak bude vrieť nad 110C, budem pokojný. Je dobré vedieť, čo robiť a skontrolovať to v každom prípade, než si dať veľa práce a zistiť, že konečný produkt je neúčinný .