- Reaction score
- 34
Mohli by ste povedať, aké laboratórne vybavenie je potrebné na chemickú syntézu 2-CB?
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 178
- By w2x3f5
všetko závisí od spôsobu syntézy. potrebujete východiskový bod a cestu, ktorou sa chcete uberať.
↑View previous replies…
- Reaction score
- 34
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 178
Henryho reakcia, banka, spätný chladič, vyhrievané magnetické miešadlo, vodný kúpeľ (alebo to urobte v mikrovlnnej rúre), odmerný valec, vákuový filter Buchnerov lievik a Bünsenova banka a samotné filtre, tepelne odolné kadičky nízka výlevka
Redukcia na hydrid lítia a hliníka je všetko rovnaké, len na nakvapkanie roztoku styrénu bude potrebný ľad a kvapkací lievik a potom nakvapkáme etylacetát alebo etylalkohol, aby sme spotrebovali prebytočný hydrid lítia a hliníka.
Bromovanie je rovnaké
váhy a podobne.
Redukcia na hydrid lítia a hliníka je všetko rovnaké, len na nakvapkanie roztoku styrénu bude potrebný ľad a kvapkací lievik a potom nakvapkáme etylacetát alebo etylalkohol, aby sme spotrebovali prebytočný hydrid lítia a hliníka.
Bromovanie je rovnaké
váhy a podobne.
- Reaction score
- 34
Takže by bolo lepšie používať chemický reaktor, aby nevybuchol a neublížil mi? A ak áno, akú kapacitu by mal mať chemický reaktor?
Vyrábali ste už niekedy 2C-B?
Ďakujem!
Vyrábali ste už niekedy 2C-B?
Ďakujem!
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 178
Ako vám pomôže reaktor? správne pracovať s hydridom lítia a hliníka, všetko je čo najsuchšie, dobré chladenie, neprítomnosť peroxidových nečistôt v rozpúšťadle.
Pri prvých syntézach som to robil v obyčajnej trojhrdlej banke v ľadovom kúpeli, niekedy s výbuchmi a požiarmi, potom som sa to naučil =)
Pri prvých syntézach som to robil v obyčajnej trojhrdlej banke v ľadovom kúpeli, niekedy s výbuchmi a požiarmi, potom som sa to naučil =)
- Reaction score
- 510
- Deals
- 5
Bolo by lepšie jednoducho nepoužívať THF, ak sa pýtate na otázky, ako je táto
- Reaction score
- 34
kamarát, o chémii nemám ani potuchy, snažím sa učiť, ale je to frustrujúce, príliš veľa informácií, stále neviem, pri ktorej chemickej syntéze zostať a zamerať sa na ňu, uvažujem buď o 2-CB, alebo MDMA, ibaže som si to rozmyslel, najprv som chcel robiť syntézu LSD, ale videl som, že syntéza na výrobu len kyseliny lysergovej, prekurzora LSD, je veľmi zložitá a vyžaduje si veľa činidiel a chemických reakcií.
Ďakujem!
Ďakujem!
- Reaction score
- 34
Môj priateľ, odkiaľ ste kúpili (CAS: 93-02-7)?
A aký je rozdiel medzi ňou a týmto 2,5-dimetoxy-beta-nitrostyrénom?
Ďakujem! a ospravedlňujem sa, ale nemám predstavu o chémii.
2,5-dimetoxybenzaldehyd
Našiel som predajcu na alibabe, ktorý ju údajne predáva, ale ako sa môžem uistiť, že je to tá látka, keď ju dostanem?A aký je rozdiel medzi ňou a týmto 2,5-dimetoxy-beta-nitrostyrénom?
Ďakujem! a ospravedlňujem sa, ale nemám predstavu o chémii.
- Reaction score
- 510
- Deals
- 5
- Reaction score
- 34
- Reaction score
- 510
- Deals
- 5
- Reaction score
- 34