Zelo sem vesel, da sem naletel na to nit. Najlepša hvala za delitev! Povsod sem iskal točno to, kar ste navedli, kar je v bistvu le seznam, kaj te stvari "v resnici" so. S pomočjo
An AI mi je uspelo ustvariti priloženo tabelo, v kateri so navedeni vsi reagenti, našteti na začetku niti.
Od AI:
Stolpec o moči temelji na subjektivnih poročilih in se lahko razlikuje glede na posamezne reakcije in odmerke. Stolpec za stroške predstavlja stroške reagentov, potrebnih za sintezo spojine.Stolpec čistost predstavlja, kako blizu je spojina dejanskemu mefedronu v smislu čistosti.
Še vedno imam težave s spodbujanjem umetne inteligence k jasnejšim opisom posameznih spojin, vendar se mi zdi, da je tako, kot je zdaj, precej koristno. Vendar se mi porajajo vprašanja: Zakaj je klormetkatinon naveden kot "najvišja" čistost, najnižja cena, a "šibki" učinki? Enako velja za N-cikloheksil metilon? (razen zaradi cene)
@BevItUp "Poleg tega se zdi, da so vsi prodajalci v EU. Zdi se, da je to izdelek, s katerim bi lahko nekdo hitro obogatel v ZDA. Še posebej, če bi naredili kakovosten izdelek, da bi ljudje vedeli, kakšen naj bi bil..."
Ne morem se strinjati z vami bolj!! Toliko ljudi tukaj prosi za pravi posel in nameravam jim ga dati. Ampak močno... Ne šibek? lol?
Resnično cenim ves tvoj vpogled tudi
@Gordon Ramsay!