- Reaction score
- 2
Ali je kdo v zadnjem času kaj prejel? Rekel je, da bo minil teden dni in da bom imel sledenje. Nato je rekel, da "za tako majhno pošiljko ne dajejo sledenja". In jaz sem na vzhodni obali ZDA, btw. To je od 7. oktobra. Zanima me, zakaj je še nekaj časa odgovarjal na e-pošto.
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 7
Ali aaron zdaj še vedno sklepa posle in odgovarja ljudem prav zdaj?
↑View previous replies…
- Reaction score
- 16
Njegovo izginotje.
Naročilo je bilo oddano približno ob istem času. Imel je celo kamne, da me je prosil, naj sporočim modom tukaj, da ni bil goljuf.
2 tedna brez stika, nato pa, ko sem mu sporočil, da bom dodal svoje ime na seznam opeharjenih, sem dobil odgovor, da se moram ohladiti. Pravi, da je bil na počitnicah!
Čez nekaj dni me vpraša: "Uh....kakšno je bilo tvoje naročilo? Sledil je še en teden molka.
Potem reče, da je bilo prestreženo. Ni sledenja, vendar nekako ve, da je bilo ustavljeno. Ponudi ponovno pošiljanje ali 50-odstotno povračilo. povem mu, naj ponovno pošlje in še nekaj dni je radijska tišina. vprašam ga o sledenju in reče, da "sem šesti v vrsti za pošiljanje naročil, upam, da vas nismo pustili predolgo čakati." Samovšečni, spodnji tat, ki se hrani s krvavicami, verjetno ne more skuhati jajca, še manj pa kaj dragocenega. Želimo mu tatinsko karmo, da bo do konca življenja mislil, da ga ljudje želijo ogoljufati.
Naročilo je bilo oddano približno ob istem času. Imel je celo kamne, da me je prosil, naj sporočim modom tukaj, da ni bil goljuf.
2 tedna brez stika, nato pa, ko sem mu sporočil, da bom dodal svoje ime na seznam opeharjenih, sem dobil odgovor, da se moram ohladiti. Pravi, da je bil na počitnicah!
Čez nekaj dni me vpraša: "Uh....kakšno je bilo tvoje naročilo? Sledil je še en teden molka.
Potem reče, da je bilo prestreženo. Ni sledenja, vendar nekako ve, da je bilo ustavljeno. Ponudi ponovno pošiljanje ali 50-odstotno povračilo. povem mu, naj ponovno pošlje in še nekaj dni je radijska tišina. vprašam ga o sledenju in reče, da "sem šesti v vrsti za pošiljanje naročil, upam, da vas nismo pustili predolgo čakati." Samovšečni, spodnji tat, ki se hrani s krvavicami, verjetno ne more skuhati jajca, še manj pa kaj dragocenega. Želimo mu tatinsko karmo, da bo do konca življenja mislil, da ga ljudje želijo ogoljufati.
- Reaction score
- 16
Bodite samo srečni, da vam ni poslal dobesedno DIRT, kot je to storil eni od drugih žrtev v tej temi Aaronstevens je zagotovo postavil letvico za vse prevarantske goljufe tam zunaj
- Reaction score
- 2
Prekleto, zakaj sem ga, za vraga, izbral namesto Gordona? Stavim, da je bila celotna elektronska pošta vc.2 prevara. Nisem ga dobil tako slabo kot nekateri od vas. Ne ton bs in ne veliko naročilo. Kakorkoli že, ali je Gordon edini zakoniti? Sem v ZDA. Hvala za odgovor
- Reaction score
- 16
Kolikor vem, so vsi preverjeni na tržnici zakoniti, samo ne pozabite na to varovanje.
Edini, za katerega vem, da je zagotovo zakonit, je Gordon.
Vrhunska storitev in izdelki
Edini, za katerega vem, da je zagotovo zakonit, je Gordon.
Vrhunska storitev in izdelki
- Reaction score
- 684
- Deals
- 65
- Reaction score
- 684
- Deals
- 65