Ne morem urediti svojega prispevka, vendar če za 10 ml prostega amfina potrebujemo 7,743 g čistega H3PO4, pri 85-odstotni raztopini vzamemo (7,743*100)/85 = 9,109 g 85-odstotnega H3PO4.
Gostota fosforne kisline je 1,6845 g/cm3, potem potrebujemo 5,40 ml?
Ali pa sem popolnoma narobe?
ne pozabite, da se v postopku topilo izpari, da ostane le prosta baza, ki se nato razredči z acetonom, če samo ekstrahirate z nepolarnim brez izparevanja, razredčenje morda ni najboljša zamisel.
Potem, če sem nadaljeval,
Moram zmešati fosforno kislino v razmerju 1:10 z acetonom in ne iščem, da bi dosegel Ph 6, ampak dodam celotno zmes in mešam, da dobim fosfatni amfetamin ?
Pozdravljeni! Pravkar sem kupil žveplovo in dušikovo kislino pri podjetju Aurelio. Na začetku so zahtevali dokazilo o komercialni dejavnosti, zato sem mu poslal pdf, v katerem sem navedel, da sem neodvisni raziskovalec. In to je vse. Plačal sem prek Paypala in naslednji dan je bilo moje naročilo dostavljeno s številko za sledenje. Prišlo je v šestih dneh.
Ali je prosta baza amfetamina enaka ampetaminoilu ( a-oil ), ki ga lahko kupim na spletu? in ali to pomeni, da lahko naredim enake korake kot v videoposnetku (Sinteza iz P2NP prek Al/Hg)
z (a-oljem), če se pridružim pri 7:24 minuti?
To, kar se prodaja na spletu, je v bistvu amfetamin, ki je nezakonit in razredčen s topili. Količina prostega amina je enaka količini amf soli, ki jo imate. lahko naredite sulfatno, hidrokloridno ali fosfatno sol in videli boste, kako malo ste dejansko naredili