Danes zjutraj sem bil malo nejevoljen, to je veliko pritiska, ko šef pritiska name, da tako hitro povečam obseg, ne da bi zares razmislil o stvareh, jaz sem kemik in v te reakcije ne bi vložil svojega pmk, ne da bi zares porabil čas za razmislek o tem. Porabil bi kakšen teden, da bi preučil svoje številke, opravil več raziskav itd.
Reakcije z 1,1 kg so šle dobro, vendar je bilo to takojšnje povečanje na 1,1 kg x 3 naenkrat ... in mešalniki, ki so odpovedali levo in desno, ni bilo kul ... nameraval sem jim pokazati postopek in izdelati lep izdelek, da bi pokazal nakup, na koncu pa so vanj vnesli tone živilskih barvil in ga uničili, zato sem moral dodatno očistiti in izdelati končni izdelek, hkrati pa povečati obseg in narediti večje reakcije, kar me moti, upal sem, da jim bom pokazal in potem mi lahko pomagajo povečati obseg in se spopasti z viri, vendar je vse odvisno od mene.e in plačali so mi niti centa, vendar razumem, da so vložili $ in mi dali priložnost, da se naučim in zaslužim $, vendar mora biti to timsko delo, imam samo pomočnika brez kemijskega ozadja in želijo, da s tem reaktorjem proizvedem in obdelujem 50 kg, ne zdi se nemogoče, ampak samo nekaj uspešnih reakcij in priprav. Samo nadležno, ker nimam niti laboratorija v celoti nastavljen in moje kemikalije na roki, razmišljajo o nakupu kot 9 vrčev meoh na reakcijo ni moja stvar lol