- Reaction score
- 8
Lepo bi bilo, če bi lahko takšno igro vzpostavili v državah
- Reaction score
- 7
Nič novega v državah, otroci uporabljajo IG in TG, Venmo in nekaj drugih aplikacij so olajšali trgovanje s kriptovalutami in vsakdo, mlajši od 25 let, se še vedno počuti nedotakljiv, če ga še niso ujeli, zato dejansko ubija trge darknet s tradicionalnim skrbništvom, ki se gosti kot skrita storitev hitro pošteno, če kdo ni opazil. npr. od 10 tisoč dolarjev na teden pred štirimi leti sem šel na 2 tisoč dolarjev na teden. Še vedno je vredno imeti prisotnost trgovine na darknet trgu, vendar je zelo koristno imeti tudi prisotnost na IG / TG, zlasti s funkcijami mrtve kapljice. Spomnim se, da sem uporabil nekaj aplikacij: Radiate, Wisper za nakup kokaina v Las Vegasu kot mrtvo kapljico. Oba primera sta bila uspešna. Seveda samo z gotovino, to je bilo pred več kot 4 leti v Las Vegasu. Za eno trgovino sem se srečal na Freemontu, za drugo pa v parku v bližini vegaške proge. V obeh primerih je šlo za kakovosten kokain po poštenih cenah. Nisem niti preveril, ali te aplikacije še vedno obstajajo lol
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 21
Na portalu IG so me tolikokrat oropali, da sem začel sam poskušati izdelovati zdravila. Že 11 mesecev sem brez drog. ; )