ta zapis je odpadek.Prvič, temperatura s formamidom je prenizka. 140-150 se sliši približno prav, če uporabljate amonijev format, vendar formamid potrebuje višjo temperaturo, če se prav spomnim, in drugič, N-Formylamphetamine je trdna masa in ne tekočina in zakaj bi ga poskušali ekstrahirati iz reakcijske zmesi popolnoma neuporaben korak, ki samo škoduje vašim donosom. tretjič, vaša hidroliza je napačna, uporabljate 11 l hcl, kar je noro, tudi če bi imeli 11 kg N-Formylamphetamine, bi bila količina blizu 2,5 litra hcl in ne 11 l, ampak 1:1 po molski masi in ne po prostornini.Zakaj vse tako zapletate Leuckart je preprosta refluksna hidroliza in nato bazifikacija in nato destilacija s paro, vse v istem loncu, tako da niso potrebne nobene ekstrakcije ali topila, močno dvomim, da ste kdaj izvedli to reakcijo, in če ste jo, so vaši donosi blizu nič, če jo izvedete, kot pravite.Ok, veseli božič vsem, bom spal, pijan sem kot pekel
↑View previous replies…
- Reaction score
- 18
Če bi leukart izvajali pri temperaturi 140 150 z aminiformatom, bi se tako ali tako razgradil le v formamid
- Reaction score
- 510
- Deals
- 5
n-formylamfetamin je rahlo rumena oljnata tekočina
↑View previous replies…
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 88
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 88
Šlo je v smeti. Ne vem, kaj za vraga je narobe z mojim Leuckartom.. Čas reakcije je bil 20 ur, temperatura: 150-160 C (formamid), vsi reagenti so bili v pravih količinah. Ali se mi je zlomilo magnetno mešalo in ga ne mešam pogosteje ali kaj. Moj N-formil amin je vedno črn. Ali ga moram sežgati? In ko delam bazno hidrolizo, se ne proizvaja veliko plina amonijaka, če sploh, torej moj N-formil "amin" sploh ni amin?! Ali mi lahko kdo pomaga. Moj P2P je bil 8 gramov + drugi reagenti.