Ah, ja, v redu - po tem, ko sem ponovno ohladil, 2. filter, nato dodal vodo: pomotoma ga zamrznil v trdnem stanju haha ga je ponovno dvignil na 0-2c, nato pa tretjič ponovno filtriral. Dobil spodobno količino, vendar je bila večina "dobrot" prilepljena (verjetno, ko je zamrznila) na straneh in robovih RB, poskušala ga sprati z uporabo hladne vode, vendar voda ne želi premakniti zelo dobro, zato sem zgrabil majhen košček iso sem imel ostanek v zamrzovalniku (70%) - verjetno 10ml in ga lahko videl def premaknil ga o samo ni bilo dovolj.
Zato sem dal tisto, kar sem že pridobil, v vakuumski eksikator, kot vedno, nato pa sem dodal 5-7 ml toplega MeOH v RB (nekako z namenom, da bi ga raztopil in ponovno razbil, vendar je vse, kar je naredil, bilo, da je maso premaknil z roba RB, zato sem ga dal naravnost nazaj v hladilnik in ko se bo iso ohladil, bom izpraznil bučko - izgleda precej veliko, da bi bil pošten ...Zagotovo sem vsaj podvojil svoj donos - tudi če dejanski kristali niso bili tako dobri - ni pomembno, saj se bo vse skupaj še enkrat ponovilo, preden bom karkoli naredil z vsem tem.
To je samo zanimivo - zdaj razumem, kaj misliš. Če dodaš vodo, jo razredčiš in postane manj topna v raztopini. Seveda...
Na dnu sem dobil MALO olja. Ne vem, ali je to nečisti izdelek ali kakšna nečistoča, ampak hej, zadovoljen sem sam s sabo
Hvala lepa za vso pomoč... Resnično jo cenim. Precej sem bolan, zato sem zelo neodziven in imam samo možgane z gripo, zato se opravičujem, ker sem si napačno zapomnil številke.
Še enkrat, če mi lahko poveste, kako naložiti preglednico, bom to storil, morda če bi poskusil na dejanskem računalniku....ill see