Forum BB sem odkril pred tremi dnevi po zaslugi trga Črna piramida in njihove zelo prijazne podpore, ki sem se mu pridružil pred približno mesecem dni.
Najprej: zahvaljujem se obema, da sta vnesla nekaj svežine na to področje, ki je darknet.
Drugič in ne nazadnje, ko večina ljudi rada ostane preprosta ( in večino časa grda ) zaradi slabega kodiranja ali oblikovanja pragov ali preprosto zato, ker so preprosto preveč leni, da bi undettake potrebno nadgradnjo, ti fantje podvojijo količino truda in uganite kaj: to kaže ! v vsakem pogledu !
Heinsenbergu in Amenhotepu za odlično delo.
Kolikor sem lahko poskusil ( imam skupaj 8 zaključenih naročil ), je trg pretirano hiter, slike, iskanje, profil, članska stran in stran z izdelki se naložijo v kratkem času.
Zelo mi je všeč tudi sistem odjavljanja in dinamičnost brez uporabe Jave. To je briljantno.
Tudi oblikovanje je brezhibno ( okej, strinjam se, da sem bil vedno velik ljubitelj egipčanske kulture, kar se mene tiče... ).
Ko se drugi trg počutijo stare in nekako dolgočasno in običajno vodijo isto ekipo znova in znova, ste res izvedli, kar imenujem izbruh na tem področju in mislim, da je zdaj samo še vprašanje časa, preden boste potegnili spodoben promet, če ne že.
Tu in tam sem videl nekaj govejega mesa z drugimi ljudmi, ki bi jih lahko motili s svojo storitvijo: Pravim, da jih ignorirajte, ne dajte sranja in nadaljujte z lepim delom.