- Solutions
- 4
- Reaction score
- 1,077
- Deals
- 1
Z veseljem bi vam pomagal, vendar je obseg tako velik, same ZDA pa tako obsežne in raznolike. 50 zveznih držav je praktično 50 držav. Aljaska bi bila sama po sebi 18. država po velikosti. KALIFORNIJA bi bila 5. največje gospodarstvo VSEH DRŽAV! Teksas ima večje gospodarstvo kot Rusija Kanada ali Francija. Dea je strah vsega sveta ni popolnoma nobenega glavnega oglaševanja prepovedanih drog. Kljub temu ima trg prepovedanih drog v ZDA ocenjeno vrednost kar 750 milijard dolarjev na leto. Krogi, ki se ukvarjajo z drogami, so pogosto etnični in tudi tesni. Za nakup mojega kokaina moram pridobiti temnopoltega moškega. Za metamfetamin pošljem mehiškega Američana. Ne šalim se. poznam ljudi, vendar obstaja absolutno pravilo, da ga ne smete prodati belcu. Kavkazijci, ki jih poznam, so majhen krompir. Ne morem razbiti trga z drogami in pridobiti teh informacij. Ne morem najti skupin, ne morem nikogar pripraviti do tega, da bi komentiral. Potem to pomnožite x 50.
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 10
Ne vem, zahodna obala ni tako zelo podobna. Mislim, tukaj sem že pisal o tem, da so različne regio s vsekakor kulturno različne in imajo različne poglede ali stališča do različnih snovi. Tvoj opis se zdi zelo podoben nekaterim območjem na srednjem zahodu ali vzhodni obali zagotovo. Zahodna obala je bolj odprta, za vraga, država Washington je pred nekaj leti dekriminalizirala posedovanje vseh drog! Obstajajo dilerji, ki se oglašujejo in morda ne polovica, a vseeno veliko število, bodo sprejeli kriptovalute prav tam na ulici.
- Solutions
- 4
- Reaction score
- 1,077
- Deals
- 1
Seveda se strinjam. Zahodna obala je lahko prav tako druga država kot preostali del ZDA. Politike dekriminalizacije in zmanjševanja škode so veliko bolj v praksi. Jaz sem na srednjem zahodu in tam so politike in taktike kazenskega pregona naravnost arhaične. Na primer, če vas ujamejo pri prodaji praktično katere koli snovi, ki deluje na Cns, vas čaka desetletje zapora, tudi če ne prodajate prepovedanih drog. Samo verjeti morate, da ste to počeli, in že ste krivi. Natančneje, prepričati vas morajo le, da ste verjeli, da prodajate droge. Če ste prodajali L-met, ki ni prepovedan, vam tega niso dolžni povedati. V zapor vas bodo poslali zaradi prodaje zdravil brez recepta, če ne boste znali argumentirati.