- Solutions
- 2
- Reaction score
- 600
Spoštovana skupnost BB,
želim vzpostaviti poslovni odnos s poljskimi državljani.
Če opišem, kaj želim storiti:
Da bi lahko hitreje razširili ta posel, bi bilo potrebno partnerstvo, ki bi zmanjšalo tudi tveganje zame, zato sem pripravljen poskusiti sodelovati v partnerstvu, ki bi se nato končalo po zaključku tega projekta (1-3 mesece).
Prvi del posla je zakonit (nakup izdelka na Poljskem), drugi del pa je nezakonit (preprodaja izdelka + pošiljanje v tujino).
V poljskih supermarketih/lekarnah se prodaja sirup s kodeinom, ki se prodaja brez recepta (OTC=Over The Counter products, ki se prodajajo zakonito, brez recepta), iščem ljudi, ki so zaupanja vredni in pripravljeni kupiti te izdelke v velikih količinah (50-100 steklenic na naročilo) ter mi jih poslati.
Postopek enega naročila bi bil takšen:
1. oddam naročilo s točnim številom stekleničk, ki jih potrebujem
2. Ko bo naročilo sprejeto od vas, bo določen rok
3. Ustvarjen bo posel na BB in plačan v BTC/XMR od mene (depozit).
4. Blago bo poslano
5. Escrow bo zaključen po prihodu blaga
6. Priprava na naslednje naročilo (ta postopek se bo ponavljal čim pogosteje, približno 1-3 mesece).
Kaj bi pričakoval od potencialnih partnerjev v zvezi s tem:
- Finančno ozadje za nakup naročil (500 EUR - 1.500 EUR)
- Zanesljivost
- 21 let ali več
- Seznanjenost s pošiljanjem paketov (ki niso nujno povezani z drogami) na mednarodni ravni
Med partnerstvom ne bi bilo nobenih srečanj brez povezave, nobene izmenjave kontaktov, komunikacija samo prek BB ali vsaj Jabber/Pidgin.
Všeč mi je ta forum in tukaj sem spoznal zanimive ljudi, zato sem mislil, da bom k temu pristopil z odprto objavo.
Veselim se vaših odzivov.
Cincerly,
Koko
želim vzpostaviti poslovni odnos s poljskimi državljani.
Če opišem, kaj želim storiti:
Da bi lahko hitreje razširili ta posel, bi bilo potrebno partnerstvo, ki bi zmanjšalo tudi tveganje zame, zato sem pripravljen poskusiti sodelovati v partnerstvu, ki bi se nato končalo po zaključku tega projekta (1-3 mesece).
Prvi del posla je zakonit (nakup izdelka na Poljskem), drugi del pa je nezakonit (preprodaja izdelka + pošiljanje v tujino).
V poljskih supermarketih/lekarnah se prodaja sirup s kodeinom, ki se prodaja brez recepta (OTC=Over The Counter products, ki se prodajajo zakonito, brez recepta), iščem ljudi, ki so zaupanja vredni in pripravljeni kupiti te izdelke v velikih količinah (50-100 steklenic na naročilo) ter mi jih poslati.
Postopek enega naročila bi bil takšen:
1. oddam naročilo s točnim številom stekleničk, ki jih potrebujem
2. Ko bo naročilo sprejeto od vas, bo določen rok
3. Ustvarjen bo posel na BB in plačan v BTC/XMR od mene (depozit).
4. Blago bo poslano
5. Escrow bo zaključen po prihodu blaga
6. Priprava na naslednje naročilo (ta postopek se bo ponavljal čim pogosteje, približno 1-3 mesece).
Kaj bi pričakoval od potencialnih partnerjev v zvezi s tem:
- Finančno ozadje za nakup naročil (500 EUR - 1.500 EUR)
- Zanesljivost
- 21 let ali več
- Seznanjenost s pošiljanjem paketov (ki niso nujno povezani z drogami) na mednarodni ravni
Med partnerstvom ne bi bilo nobenih srečanj brez povezave, nobene izmenjave kontaktov, komunikacija samo prek BB ali vsaj Jabber/Pidgin.
Všeč mi je ta forum in tukaj sem spoznal zanimive ljudi, zato sem mislil, da bom k temu pristopil z odprto objavo.
Veselim se vaših odzivov.
Cincerly,
Koko