- Reaction score
- 166
Je ena najčistejših oblik metamfetamina in ima izomer dextro.
Doslej smo imeli visoke kazalnike kakovosti, čistost metamfetamina je dosegla 99 % +
Metafetamin ima specifično rotacijo
optično čisti izomer D je [α]20D = -18,90° pri čistosti 99 %+.
Moj izdelek vsebuje samo dekstrometamfetamin. Uporabljamo frakcionirano osnovno destilacijo in ponovno prečiščevanje.
Ne redčimo z metilbenzilaminom in drugimi snovmi.
Naš izdelek ima pravilno tališče
Naša organizacija je pripravljena na sodelovanje in je pripravljena sodelovati tako s proizvajalci kot z velikimi kupci.
Pripravljeni smo pomagati pri dobavi pripravljenih predhodnih sestavin in celotnih kompletov za delo ter veleprodajnih serij končnih izdelkov.
Doslej smo imeli visoke kazalnike kakovosti, čistost metamfetamina je dosegla 99 % +
Metafetamin ima specifično rotacijo
optično čisti izomer D je [α]20D = -18,90° pri čistosti 99 %+.
Moj izdelek vsebuje samo dekstrometamfetamin. Uporabljamo frakcionirano osnovno destilacijo in ponovno prečiščevanje.
Ne redčimo z metilbenzilaminom in drugimi snovmi.
Naš izdelek ima pravilno tališče
Naša organizacija je pripravljena na sodelovanje in je pripravljena sodelovati tako s proizvajalci kot z velikimi kupci.
Pripravljeni smo pomagati pri dobavi pripravljenih predhodnih sestavin in celotnih kompletov za delo ter veleprodajnih serij končnih izdelkov.
Attachments
↑View previous replies…
- Reaction score
- 8
Zanima me, kako izdelati led z racematom metamfetamina, ali kdo pozna podrobno tehniko?
↑View previous replies…
- Reaction score
- 13
EU resolucija je treba storiti, da bi ga racemični FB ne more narediti shard zato so leta 2008 izumili n-izopropilbenzilamin, da karteli ne bi izgubili polovico teže, ko so ekstrahirali dmeth iz
Zdaj, ko racemični FB zmešate z n-izo 1:1, se drobi.
Zdaj, ko racemični FB zmešate z n-izo 1:1, se drobi.
- Reaction score
- 8
zelo hvaležen za informacije. ali imate povezavo ali informacije, kako iz l-metha narediti d-meth ?