Popolnoma se strinjam LOL, vendar sem našel način za metodo natrijevega etil sulfata, ki na ta način deluje precej dobro, in če vam ustreza delo z dietil sulfatom in vas ne moti, da naredite škatlo, ki jo pritrdite na vijačno žago kot napravo za stresanje, ki prav tako deluje precej dobro. Pri izdelavi natrijevega etil sulfata pa sledite vsem običajnim načinom, razen uporabe natrijevega hidroksida, za katerega vam lahko dam povezavo na velik in dolg postopek o raziskavi, ki so jo opravili o izdelavi natrijevega etil sulfata, in na koncu vam povedo, da morate čašo pustiti stati več dni in počakati, da se mulj izloči. do neke mere boste morali, vendar če imate res dobro vakuumsko črpalko in lahko ustvarite globok vakuum, potem lahko, ko boste dekantirali etanol na vrhu, ki bo precej čisti, destilirate zelo nežno, ker se natrijev etilsulfat hitro razgradi pri temperaturi, ki je precej višja od sobne temperature. Z globokim vakuumom se znebite etanola in pustite natrijev etilsulfat. To ni najcenejša metoda, ker mora biti alkohol od začetka brezvoden 200-odstotni brez denaturacijskega sranja. Stalo me je približno sto dolarjev za galono, da sem jo preizkusil. Vendar lahko potegnem tako globok vakuum, da je etanol precej destiliral, še preden sem uporabil Heat. Ko sem videl, da se je nasičil, sem ga pustil, da se je od tam posušil. S to metodo boste na 1 mol koncentrirane žveplove kisline in 1,375 mol etanola dobili le pol mola SES. Kislina in etanol morata biti ves čas združena pod 20 stopinj Celzija, da se prepreči kakršno koli stransko delovanje, in ko sta združena, ju postavite v hladilnik za najmanj 12 ur, da se reakcija zaključi. Ne delajte nobene od teh neumnosti, ki jih vidite na spletu o segrevanju na 140 ali kaj podobnega. Imam povezavo na celoten postopek, ki ga opisuje in je bil temeljito narejen samo za natrijev etilsulfat. Če bi lahko naredili veliko centrifugo, mislim celo steklenico kokakole, ki bi visela na vrvici, in nekaj časa gugali to prekleto stvar nad glavo, bi lahko dobili še večji donos. V dokumentu pa je natančno navedeno, koliko alkoholne raztopine natrijevega hidroksida morate uporabiti za nevtralizacijo kisline in ustvarjanje natrijevega etil sulfata. Za to je potrebno le nekaj potrpežljivosti, in če se lahko z njim igrate uro ali dve na dan, bi lahko imeli dovolj za izdelavo veliko nitroetana vsaj za osebno igro. Popolnoma sem prepričan, da bi lahko nekdo to peklenšček povečal, vendar se samo poigravam z njo za osebno uporabo. Razložil sem nekaj malega, če pa kdo želi povezavo, vprašajte in jo bom našel.