Szia,
btcboss2022. Régi hozzászólás, csak érdekel a válasz. Jellegzetes illatból megérthetjük, hogy a finom, édes, vegyszeres, jellegzetes Speed illatra gondoltál? Vagy valami más?
Çünkü ilkini 8 yıldır koklamıyorum ama 20 yıl sonra bile tam olarak hatırlayacağım.
O zamandan beri iyi bir tane görmedim. Bazen burada bazı ölü boklara rastlıyorum, kokusu eser miktarda algılanabilir gibi görünüyor ama değil. Bugün piyasamız yazın nikotin sarısı bir şeyin çıktığı noktada, başlangıçta belki %50 etkisi var gibi geliyor ama işte %20-30 maksimumlar burada. Burnuma 1G çektim, bütün sinir liflerim titredi, burnumu çektim, nefesim kesildi, döndüm, gerçekten berbat oldum... 2 saat sonra keskin bir ayıklık, 3 saat sonra evdeki buzdolabını yağmaladım, ölene kadar kendimi yedim. Ondan sonra 10 saat boyunca yeni kuvöze konmuş prematüre bir bebek gibi mışıl mışıl uyudum. Günlerce kokusunu tanımlayamadım ama onu tanıdığımı biliyordum ve oldukça sıradan bir kokuydu. Sonra fark ettim. Güçlü, tatlı kahve likörü gibi kokuyordu. Benzer değil, sadece aynıydı.
Bunun ne olduğunu bilmiyorum. Ama başlangıçta benzer bir başlangıç yaptığım amfetamin deneyimim, onunla 3 saat boyunca soytarılık yapmadım, 3-4 gün boyunca gözümü kırpmadan çenemi tıkladım.
Bunların zaten aktif süre boyunca gerginlik hissi veren yan etkileri var ve ayrıca bundan daha iyi hissetmezsiniz, aslında... Sizi aptallaştırır. Ne yaparsanız yapın, normalden üç kat daha fazla zaman alıyor, çünkü vücudunuz boşuna dönüyor, beyniniz onu gölgede bırakıyor ve acele ediyorsunuz. Bir de öyle hafıza sorunlarına yol açıyor ki sürekli her şeyi arıyorsunuz, çünkü bir şeyi kaldırır kaldırmaz nereye koyduğunuzu unutuyorsunuz. Bugüne kadar o şeyin ne olduğunu bilmiyorum ama bir daha asla görmedim. Bu amfetamin olarak satılıyor ve konuyu açtığınızda öyle zekice açıklamalar alıyorsunuz ki "amfetamin 10 şekilde yapılabilir." Bana amfetaminin farklı bir şekilde yapsanız bile amfetamin olacağını söylüyorsunuz. Artık buna verilecek bir cevap yok.
Bu yüzden, bunu yazarken içinde bulunduğunuz duruma karşılık olarak... Mos Eisley'nin tüm kayıtlı sakinlerini şu anda boğazlardım.