Ben yöneticiyim ve biraz yardım almayı umuyorum. Her ne kadar bu iş için umutsuzca yetersiz olsam da böyle bir grubun faydasını ve ihtiyacını görüyorum. Şu anda insanlar tezgahlarındaki bir kavanozda güçlü bir kimyasalı başka bir güçlü kimyasala karıştırmak üzereler. Daha sonra ne olacağını düşünmediler bile. Kaynayıp ailenin köpeğine zarar verebilir, yangın çıkarabilir ya da onları kör edebilir. Bu sitede, (aradıkları her neyse) mantığı bir kenara bırakmış ve özgürlüklerini ya da hayatlarını sona erdirebilecek bir şeye "etrafta dolaş ve öğren" yaklaşımını benimsemek üzere olan insanlar ve yazılar var. Eğer şanslılarsa hiçbir şey olmayacaktır. Tarifi yeterince yakından takip etmediler. Reaktifleri yanlış sırayla eklemişlerdir. Belki de işe yaramayan bir tarifi, işe yarayacak bir tariften çok daha kolay olduğu için ya da birinin kendisine söylenen ya da gördüğü bir şeyi eksik hatırladığı için seçmişlerdir. Temel kimyanın mekaniğini anlamadan uyuşturucu yapmaya kararlı bir kişi, önlenebilecek ciddi bir tehlikedir