SoldadoDeDrogas ile konuştuktan sonra yeni bir arı değil. Ama muhtemelen öğrenen bir larva. Alınma ama hepimiz büyük ölçüde TS2 kitaplarından başladık. (Bu herkes içindir) çünkü o zaten derinlemesine konuşmayı aldı.
Her neyse, bu tepkiye gelince, bu benim gibi biri için KOLAY'dan yarı kolay ve anlaşılabilir olarak derecelendirilebilir, bu da yeni bir commer için orta kolay ila zor
Bunların hepsi 2 hafta önceki bir gönderiden alınmıştır.
Uyuşturucu değil
Bir süre önce bazı laboratuvarların Naproksen'i (NSAID gibi) enantiopür asit olarak kullandığını duydum. Ancak bu yöntem hakkında herhangi bir bilgi bulamadım, bu yüzden gerçekten kesin olarak söyleyemem
Ben kazıyorum...
u/Notdrugs
Muhtemelen bu imbiğe dayanıyor? Daha önce de söylediğim gibi... İşin püf noktası, bir izomere bağlanıp diğerine bağlanmayacak ve çözünürlüğü yeterince değiştirecek en ucuz optik olarak aktif asidi bulmaktır, böylece ürünlerden biri (reaksiyona girmemiş serbest baz veya reaksiyona girmiş amid, sülfonat veya her neyse) başka bir çözücüye (ilk çözücü ile karışmayan) yıkanabilir, böylece bir izomer ilk çözücüde çözülür, diğer izomer ikinci çözücüde çözülür. Bu söylenenlere dayanarak siz ne düşünüyorsunuz?
h
ttp://www1.udel.edu/chem/sametz/Sa..._Diastereomeric_Salt_Formation__Naproxen.html
O zaman uyuşturucu değil yanıtı...
Uyuşturucu değil
- 13 gün önce - 13 gün önce düzenlendi
Bu gerçekten ilginç! Bu uyarıların ticari üretimi nasıl kolaylaştırdığını görebiliyorum. Temel talimatlarda "toplu üretim detaylarının" belirtilmesi çok sık rastlanan bir durum değil, bu nedenle bunun için teşekkür ederim.
Daha sonra, bu hafta
çözeltide olsa bile, monosodyum d-tartrat tercihen d-metamfetamin ile suda çözünür bir tuz oluştururken, l-metamfetamin (hala serbest baz formunda kalır) polar olmayan bir çözücü ile ekstrakte edilebilir...
Sanırım anlamakta güçlük çekiyorsunuz... gerçekten de uygulanabilir
h
ttps://www.reddit.com/r/TheeHive/s/J1b0573Y7V
https://www.reddit.com/r/TheeHive/comments/18ycbjh
1Azol
- 6 gün önce
Naproksen, kiral amin çözünürlüğü için ilginç bir reaktif olabilir
PsychedStrawberry
- 6 gün önce
Nasıl yani?
SunderedValley
- 6 gün önce
Daha önce de yapılmıştı.
Oldukça hızlı okudum ama fikir birliği "çok iyi çalışıyor, bazen başka yöntemler kullanılarak daha da ucuza yapılabilir" gibi görünüyordu. Burada, drugnerds sub'da ya da Vespiary'de olmalı.
1Azol
- 6 gün önce
Erişilebilir, enantiyomerik olarak saf, kullanışlı karboksilik asit işlevselliği, büyük pi sistemi, aril metoksi, tüm bunlar, son iki tanımlayıcının özellikle ilginç olabileceği nedenlerle yararlı bir aday gibi görünmesini sağlar
O zaman neden benim yazım daha iyi
Hayır, sıcaklık ve zaman gibi ayrıntıları vermeyeceğim, hepsi ORİJİNAL papa şeftalisinde.
Hayır, DCM benzen vb. alabiliyorsanız, size kullanmanız için uygun bir çözücü söylemeyeceğim çünkü her şey SİKİK ARAMA MOTORUNU KULLANIN Google, here hive, vb... tüm cevaplara sahip olacaktır.
Ve hayır, mollerinizi hesaplamayacağım. Ve eğer 1 kişi daha bana spesifik zaman vs. sorarsa...
Her şey iyi belgelenmiştir.
Herkes için 1 kez daha
Uyuşturucu değil
Bir süre önce bazı laboratuvarların Naproksen'i (NSAID gibi) enantiopür asit olarak kullandığını duydum. Ancak bu yöntem hakkında herhangi bir bilgi bulamadım, bu yüzden gerçekten kesin olarak söyleyemem
Ben kazıyorum...
u/Notdrugs
Uyuşturucu değil
- 13 gün önce - 13 gün önce düzenlendi
Bu gerçekten ilginç! Bu uyarıların ticari üretimi nasıl kolaylaştırdığını görebiliyorum. Temel talimatlarda "toplu üretim detaylarının" belirtilmesi çok sık rastlanan bir durum değil, bu nedenle bunun için teşekkür ederim.
Yine L VICKS'ten D meth'e teorisi. Mümkün mü, evet. İyi belgelenmemiş bir mdma yolu geliştirmemiş biri bunu yapabilir mi, evet. Birisi %40 etanol, DSMO vs DCM vs kullanıp kullanamayacağını sorabilir mi, hazır değiller
Kahve/kafeik asit veya benzerlerinden MDA/MDMA yapabilir misiniz... evet. Piperonal asatat veya diğer analoglar $ 'da kuruş olduğunda ve 1-2 adımda piperonal ve oradan safrol veya izosafrol yapabildiğinizde maliyete% 12 verim uygun görünüyor mu ... sadece yapabildiğiniz için 10g vicks inhaler almanın "uygun maliyetli" olacağı anlamına gelmez
Okuyan herkes için araştırmanız gerekebilir, ancak KENDİ precourser'larınızı veya pre-precursor'larınızı yapmak için ts2'yi anlayan herkes bu mantıklıdır. Eğer bunu bir tarif olarak değil de bir harita ve pusula olarak takip ederseniz
Herkes A+B + sıvı + ısı ile X kimyasalının elde edilmesini ister ve bu zamanın %0-80-95'inde işe yarar.
Kek yapmaya çalıştığınız ama ekmek yaptığınız bir zaman vardır.
Birçok karbona 1 eklemek gibi vs vs. Polimorfizm veya ayrı entiomerlerin yeniden kristalleştirilmesi ve ayrılması başlı başına bir sanattır.
Ne yazık ki benim işim NOVEL MDMA ve MDP2P üretimi ve daha az kiral resülasyon ama Papa'yı %99 destekle ayakta duracak kadar şeftali okuyabilirim ve eğer biri delik açmak istiyorsa öyle olsun. Ve konuşacağım ama lütfen çözücü soruları veya mol hesaplamaları ne olursa olsun, her şey daha önce yayınlanmıştır ve uygulanabilirdir.