• Vitajte v slovenskej časti fóra. Pamätajte, že publikácia kontaktov (Jabber, Telegram, Signal a ďalšie) spôsobí trvalý zákaz! Ak sa rozhodnete kupovať alebo predávať bez použitia väzby a strate peniaze, nebudeme vám môcť pomôcť.

Another City Merhaba Slovakya

filipian67

Don't buy from me
Resident
Language
🇸🇰
Reaction score
7
Merhaba, geçmişte yerel gruplar kapatıldıktan sonra aktif bir Slovak odası vardı, ancak yöneticilerin aklı başına geldi ve eski haline getirdi. Hala aktif üyeler var mı?

maserkooo

Don't buy from me
Resident
Reaction score
43
Açıkça görülüyor ki ..... Nazdarek

filipian67

Don't buy from me
Resident
Language
🇸🇰
Reaction score
7
Helou helou paradička... burada ne yapıyorsun yoksa sadece pasif bir üye misin?

maserkooo

Don't buy from me
Resident
Reaction score
43
Bu benim ilk forumum değil ama fikir açısından kesinlikle en iyisi ve burada çok şey öğrenebilirsiniz .... Ve şefler, aradığım her konuda yardımcı olmak için açıklama yapmakta sorun yaşamıyorlar, burayı seviyorum. Peki ya p2p deneyen var mı?

filipian67

Don't buy from me
Resident
Language
🇸🇰
Reaction score
7
p2p Deneyimim var ama burada değil ... Bohemya'da Arnavutlarla birkaç deneyimim var, Amerikalılarla ise tam tersi (ne mal ne de para)... ama burada henüz hiç deneyimim yok

BennyBlanco

Buying through escrow
New seller
Language
🇺🇸
Reaction score
10
Deals
1
Zdravim Vas

filipian67

Don't buy from me
Resident
Language
🇸🇰
Reaction score
7
Merhaba Spiritus hoş geldiniz... .... adresinde kendinizi tanıtmaktan çekinmeyin, böylece burada başlayacağımız konuların yapısını oluşturmaya başlayabiliriz

View previous replies…

BennyBlanco

Buying through escrow
New seller
Language
🇺🇸
Reaction score
10
Deals
1
Elbette, şu anda Modafen'den psödoefedrini nasıl elde edeceğimi bulmaya çalışan bir acemiyim çünkü başka bir meth öncülüne ulaşamıyorum

maserkooo

Don't buy from me
Resident
Reaction score
43
Modafen kullanmayın, pahalı bir bok parçasıdır. Bütün köpeği sikmeniz gerekiyor, başka yolu yok. Size tavsiyede bulunabilirim veya sizi şekerin nereden geldiğine yönlendirebilirim, ama Slovakya'yı sikeyim.....

BennyBlanco

Buying through escrow
New seller
Language
🇺🇸
Reaction score
10
Deals
1
Bu harika olur, yeni bir şeyler öğrenmekten çok memnun olurum. Bana yazmaktan çekinmeyin, çok mutlu olacağım.

filipian67

Don't buy from me
Resident
Language
🇸🇰
Reaction score
7
Süper yok @maserkooo lütfen başkalarının da öğrenebilmesi için detaylandırabileceğiniz yeni bir konu başlatın

maserkooo

Don't buy from me
Resident
Reaction score
43
Benim tavsiyem her zaman büyük bir ıslak havlu taşımanız ve her durumda soğukkanlı olmanızdır. Kazalar bu işin bir parçasıdır, bu nedenle her zaman hazırlıklı olun ve soğukkanlı olun.
gidilecek yol.

Ladas

Don't buy from me
Member
Reaction score
0
Ahooj ahoj aj ja ta zdraviim

hreskovladoo3

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Caute.sıvı efedrin bulabilen var mı?

filipian67

Don't buy from me
Resident
Language
🇸🇰
Reaction score
7
Burada ele aldığınız konu efedrin ve psödoefedrin olduğundan, diğer kullanıcıların tek bir yerde bulabilmesi için bu konuda ayrı bir tartışma başlattım

maserkooo

Don't buy from me
Resident
Reaction score
43
Küçük bir € karşılığında yeterli şeker istiyorsanız, İspanya (respidina) ve İtalya'daki (reactine duo) çevrimiçi eczanelere bakın, 100 kasa göndermekte sorun yaşamayın. Veya Polonya'da bir irtibat arayın (cirrus, sudafed pseudoefedrina espefa) Ve eğer yeni başlayan biriyseniz, en kolay ekstraksiyon sudafed'dir. Orada farklı teknikleri çok fazla deneme yanılma öğreneceksiniz. Ve özellikle vpn pay ve google size öğretecek biri olmadan hiç de zor değil ama ben kendi kendime öğrendim ve 5 yaşındayım her gün okudum ve okudum notlar alıyorum. Benim düşünceme göre ve bana en uygun olan şey bir tencereyi sallamak ve pişirmek. Bunu iş için yapmıyorum, Slovakya'daki kalite için kendim için yapıyorum.

hreskovladoo3

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Beyler, kimden meth satın alabileceğimi ve bunun berbat bir şey olmadığını doğrulayan biri var mı? Çünkü zaten iki kez dark ve ikinci kez telgraf yoluyla sipariş verdim ve yine de berbattı. Bana yardım edebilir misiniz lütfen ve hala beyaz kartlarla, Paypall ve batı transferleriyle ilgilenen birini arıyorum. Bana yardım edebilirseniz minnettar olurum

Frost1828

Don't buy from me
Member
Reaction score
0
:) Herkese merhaba, tavsiye istemek istiyorum, lütfen P2P deneyiminiz var mı? Yerel "Mevcut" hammaddelerimizden fenilaseton yapmanın en kolay yolu nedir? Teşekkürler

primitiveintelectual

Don't buy from me
Resident
Language
🇨🇿
Reaction score
94
hammaddeler için gordon ramsey veya constantylious'u tavsiye ederim, constatylious polonya'dan bir tedarikçi, meth için ihtiyacınız olan her şeye sahipler P2P yapmanın en kolay yolu P2NP'den yapmaktır forum yaratıcıları bir nasıl yapılır videosu hazırladılar videoyu tam olarak takip ederseniz kolaydır, böylece yanlış gidecek hiçbir şey yoktur

maserkooo

Don't buy from me
Resident
Reaction score
43
Hiçbir şekilde p2np aracılığıyla bu gereksiz yere uzun ve düşük verimli bir yöntem değildir. Doğru yolu bulmak için kesinlikle çok çalışın. Doğru yoldasınız p2p al/hg amalgan😉

Frost1828

Don't buy from me
Member
Reaction score
0
En son p2np'den amfetamin yapmıştım, sadece amfetamin - metamfetamin nasıl yapılır tam olarak bilmiyorum... Ben kendi kendimi eğittim, temelden kendi başıma çalışıyorum, bu yüzden lütfen nefret etmeyin

maserkooo

Don't buy from me
Resident
Reaction score
43
Ne yazık ki, mevcut hammaddelerimizden çok fazla şey üretemezsiniz. Sadece Çin. Tüm cevapları almak için forumu inceleyin...

Frost1828

Don't buy from me
Member
Reaction score
0
Bununla OTC ürünlerini de kastetmiştim... Ama p2p'nin hala bir geleceği var, size sorabilir miyim I2, kanıtlanmış bir tentürünüz var mı?... Sağımdan sonra inek memelerine bakıyordum, neredeyse saf iyot kullanılıyor, iyotun nasıl çıkarılacağı konusunda bana biraz daha tavsiye verebilir misiniz? Teşekkür ederim

View previous replies…

BennyBlanco

Buying through escrow
New seller
Language
🇺🇸
Reaction score
10
Deals
1
Yanılmıyorsam, iyotu normalde her yerden satın alabilirsiniz. Örneğin: https://t.ly/oNYMh (fiyat ne ise o ama bulduğum ilk şey bu)

maserkooo

Don't buy from me
Resident
Reaction score
43
Tentürler için hidrojen peroksite ihtiyacınız var ve bu zaten yüksek profilli bir şey...

primitiveintelectual

Don't buy from me
Resident
Language
🇨🇿
Reaction score
94
Zdravim Slovak topluluğumuza ekleyin, büyük şehirlerde ölü damla oluşturmak için tanıtım iş teklifini fark ettiniz mi minimum depozito 100 € bu konuda ne düşünüyorsunuz? Bence kulağa ilginç geliyor

HEISENBERG

ADMIN
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,769
Deals
666
Artık paketinizin gelmesini beklemek zorunda kalmayacağınızı hayal edin. Sadece istediğinizi satın alıyorsunuz ve tam olarak bulunduğu adresi alıyorsunuz. Tek yapmanız gereken gidip satın aldığınız ürünü teslim almak.

View previous replies…

HEISENBERG

ADMIN
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,769
Deals
666
Hileciler her zaman ve her yerdedir. Bu konuda hiçbir şey yapamazsınız. İhtilaflı durumları dikkatle ele alacağız.

BennyBlanco

Buying through escrow
New seller
Language
🇺🇸
Reaction score
10
Deals
1
Bence bu, bu topluluğu genişletmek ve saat gibi çalışacak harika bir ağ oluşturmak için harika bir yol. OutLaw (İK Müdürü) ile zaten yazıştım ve kulağa çok ilginç ve umut verici geliyor.