Sevgili arkadaşlar: Umarım her şey yolundadır. Bazı müşteriler üretim süreci hakkında bazı sorular sordular, bu yüzden onlara birlikte cevap vereceğim. Prekürsör tozunun çözünürlüğünü daha da iyileştirmek için, prekürsörün üretim teknolojisini güncelledik ve prekürsörü DMF içinde tamamen çözündürmek için daha yüksek çözünürlüğe sahip malzemeler kullandık, böylece daha iyi reaksiyon etkileri elde etmek ve prekürsörün verimini ve saflığını artırmak için. Bu nedenle sentezin başlangıcında bazı renk farklılıkları olacaktır, lütfen endişelenmeyin. Sentez işlemi sırasında renk süt beyaza dönecek ve sentez işlemi sırasında çözünürlüğün daha iyi hale geldiğini sezgisel olarak gözlemleyebilirsiniz!
Sizin için her zaman en iyi kaliteyi garanti ediyoruz! Biz her zaman yoldayız! ! En iyi dileklerimle FLYRC'den
Kardeşlerim, biz bir ekibiz, birlikte para kazanıyoruz, herhangi birinizden gelen geri bildirimlere değer veriyoruz ve işbirliğinde karşılaşılan tüm sorunları çözmek için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz. Aynı zamanda bana verdiğiniz geri bildirimleri de seviyorum. Umarım harika bir gün geçirirsiniz.
Bu platforma bir yıldan fazla bir süredir geliyoruz, bu ikinci bağış, platformun şirketimize verdiği destek için çok müteşekkiriz, @HEISENBERG ve @HIGGS BOSSON 'a ve BBGATE platformuna yardımları için teşekkürler, böylece birçok iyi arkadaşla tanıştık, ve birçok iyi iş başardık, burada tanıştığımız ve bize inanmaya istekli olan tüm iyi müşteriler ve arkadaşlar için teşekkür ederim ve umarım gelecekte işimizi daha da iyi hale getirelim ve umarım her şey yolunda gider hepiniz için! FLYRC'den en iyi dileklerimle
Sevgili arkadaşlar: Çok uzun zamandır herkesin arkadaşlığı ve güveni için çok teşekkür ederim, şimdi gittikçe daha meşgul hale geliyor, bu yüzden birçok kez tüm arkadaşları selamlamak için çok geç, ancak mesajınızı aldıktan sonra dikkatlice okuyup cevaplayacağım ve sadece iyi iş yapmak istiyoruz ve her zaman söz vereceğiz: 1. sadece gerçek yüksek kaliteli ürünlerin üretimi. 2. sonsuza kadar nakliye garantisi gümrük temizleyemezsiniz biz ücretsiz ve hızlı bir yeniden gönderme garanti. 3. iş hakkında herhangi bir soruya samimi cevap. Umarım önümüzdeki günlerde birlikte daha iyi ve daha iyi olalım, herkese mutlu hafta sonları!
Kardeşlerim: bu iki gün Çin'in Sonbahar Ortası Festivali tatili, toplam üç gün, zamanın çoğunu ailemle geçireceğim, bana mesaj atabileceğiniz bir şey varsa, biraz sonra devam edebilir, lütfen aldırmayın, hepinize mutlu bir Sonbahar Ortası Festivali diliyorum! 17 Eylül'de normal çalışmaya döndü