BB Forum'u 3 gün önce Black Pyramid market ve yaklaşık bir ay önce katıldığım çok dostane destekleri sayesinde keşfettim.
Her şeyden önce: darknet olan bu alana biraz tazelik getirdiğiniz için ikinize de teşekkür ederim.
İkincisi ve sonuncusu değil, çoğu insan zayıf kodlama veya tasarım eşikleri nedeniyle veya sadece gerekli yükseltmeyi geri almak için çok tembel oldukları için basit (ve çoğu zaman çirkin) tutmayı sevdiğinde, bu adamlar çaba miktarını iki katına çıkarıyor ve tahmin edin ne: her açıdan gösteriyor!
Bu harika çalışma için Heinsenberg ve Amenhotep'e kocaman teşekkürler.
Deneyebildiğim kadarıyla (toplam 8 siparişim tamamlandı), pazar aşırı hızlı, resimler, arama, profil, üye ve ürün sayfası hiç zaman kaybetmeden yükleniyor.
Check out sistemini ve Java kullanmadan dinamizmi de gerçekten çok beğendim. Bu harika bir şey.
Tasarım da kusursuz (tamam kabul ediyorum, kendi adıma her zaman Egytpian kültürünün büyük bir hayranı oldum...)
Diğer pazarlar eski, sıkıcı ve genellikle aynı ekip tarafından tekrar tekrar işletilirken, siz gerçekten bu alanda bir salgın olarak adlandırdığım şeyi gerçekleştirdiniz ve sanırım şimdi değilse bile iyi bir trafik çekmeniz sadece bir zaman meselesi.
Burada ve orada hizmetinizle rahatsız edebileceğiniz diğer insanlarla bazı şikayetler gördüm: Onları görmezden gelin, umursamayın ve iyi iş çıkarmaya devam edin derim.