- Solutions
- 1
- Reaction score
- 661
- Deals
- 8
- Reaction score
- 43
İnsanların bu ürünle ilgili sorunu nedir, en üst kalitedir, kırık kayrak gibi katmanlara sahiptir, eğer insanlar sahte olduğunu düşünürlerse, kafalarında taşlar vardır, kırık kayrak görünümü sadece saf D meth ile gelir ve bu gerçekten yavaş bir yeniden kristalleşmeye sahip gibi görünüyor, bu yüzden sevgi ve zamanla yapıldı ve aceleye getirilmedi veya freon veya sıvı nitrojen ile dondurulmadı
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 50
Vay canına BTC patronu, görünüşe göre kurbanlarından birinin elinde senin yalancı olduğuna dair bazı belgeler var. Bokunuzu test ettirdim, bu yüzden burada söylediğiniz bu cesur yüzlü yalanı dayanılmaz kılıyor ve hiçbir yerde bok satmamanız gerektiğini çok açık bir şekilde ortaya koyuyor. Sen sadece bir dolandırıcısın. Onlara hayalet göndermek yerine kendini çok zeki sanıyorsun ve onlara saçma sapan şeyler gönderiyorsun. BB'nin dolandırıcılar hakkında ne hissettiğini bilmiyorum ama laboratuvar testi bana satıyor, seninle asla iş yapmayacağım ve sana güvenme hatasını yapan başka birini görürsem onları hemen aydınlatacağım. Pislik torbası.
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 50
"Sorun nedir, seni aldattığımı anlamamalısın?" Bunu mu demek istediniz? Laboratuvara güvenmedin, değil mi?