Dürüst olmak zorundayım ve açık olmayı seviyorum.
Gerçek şu ki, her iyileştirmeyi, değişikliği veya yöntemi ücretsiz olarak paylaşmayı adil bulmuyorum (çoğu zaman isteyerek yaptığım bir şey).
Bunun basit ve mantıklı bir nedeni var: her iyileştirme veya değişiklik, en azından benim durumumda, önemli bir zaman, para ve çaba yatırımı anlamına geliyor.
Bulduğum prosedürleri veya belgeleri paylaşmıyorum (bunu yapanları takdir ediyorum ve eleştirmiyorum, tam tersi).
Bu durumda, paylaşılan şey sıkı bir çalışmanın nihai sonucudur ve bunu herkesin erişimine açmanın bu çalışmanın değerini düşürdüğüne ve çarpıttığına inanıyorum.
Bana yardım eden ve destek olan kişilerle ve bazı çalışmalarını yayınlayan kişilerle özel olarak bilgi paylaşabilirim ama kamuya açık bir şekilde değil.
Her neyse, hiç kimse hem özel hem de kamuya açık olarak yayınladığım prosedürlerle ilgili bir soruya cevap vermediğimi söyleyemez. Bir şey diğerini dışlamaz.
Benzer şekilde, tüm önemli veya temel prosedürlerin forumda yayınlandığını ve isteyen herkesin başka bir şeye ihtiyaç duymadan bunları yapabileceğini söyleyebilirim. Aslında birçoğunu ben de yaptım.
Her zaman söylediğim gibi, bu benim kişisel görüşümdür ve herkes aksini düşünmekte ve istediğini yapmakta veya herhangi bir sorun olmadan inanmakta özgürdür.
Bencil olduğum ve bunu sadece para/iş vs. için yaptığım gibi kolay ve bariz bir fikri düşünmek bile, eğer gerçek bu olsaydı, sizi temin ederim ki bunu yapmayı uzun zaman önce bırakmış olurdum.
Durumdan faydalanarak, tüm ayrıntıları, iyileştirmeleri vb. sağladığım adım adım canlı rehberlik hizmetim var ;-) (sanki yapmazmışım gibi, değil mi? hahah)
ve bu arada, fiyatı Avrupa'daki yeraltı maliyetinin çok altında, en azından böyle bir hizmet bulabilirseniz, ki bence en zor kısmı bu.
Şimdi, geriye dönüp baktığımda, dürüst olmak gerekirse, böyle bir şeye erişebilmek için neredeyse her bedeli öderdim. Çok şey öğrendiğim açık ve bunu kimse benden alamaz. Ancak, tasarruf edeceğim tüm zaman, çaba ve para neredeyse hesaplanamaz olurdu, diyebilirim.
Fikirlerim az ya da çok beğenilebilir ama tamamen tutarlı, samimi ve sağduyulu. Ayrıca, yazmaya, görüş bildirmeye, ipuçları vermeye ve soruları yanıtlamaya devam ediyorum - mesele bu değil. Bunun iyi anlaşıldığını düşünüyorum. Şahsen, yaptığınız her şeyi takdir ediyorum.