* Sevkiyat nasıl yapıldı? Paketle ilgili herhangi bir sorun yaşandı mı?
- Gönderi adresiyle ilgili küçük bir hata yaptım ama neyse ki
@Madre gerçekten çok yardımcı oldu ve elinden geldiğince bana yardımcı oldu. İlk paketteki hata nedeniyle ulaşması yaklaşık 2-3 hafta sürdü. Bunun dışında hiç sorun yaşamadım.
* Terazideki maddenin fotoğrafları (koli içinde, paket içinde, paketsiz, sadece madde, ülkenizin herhangi bir mezhebinin madeni parası)
- Maalesef resimleri hatırlamadan önce paketi açtım, bunun için özür dilerim ama çok profesyonelce paketlendiğini söyleyebilirim, bir mektup şeklindeydi ve ürün gri bir paketteydi. Toz ise küçük bir kilitli poşetin içindeydi ve olması gerektiği gibi etiketlenmişti. İşte madeni parayla çektiğim bir fotoğraf.
Sizden ayrıntılı gezi raporu.
- Bu maddeyi hiç denemediğim için çok saf, ancak çok güçlü olduğu ve aşırı yapılması gerçekten kolay olduğu hakkında bazı raporlar okudum, bu yüzden burun içinden yaklaşık 10 mg'lık çok küçük bir doz aldım. Yüksek beni şaşırttı çünkü aldığım küçük miktar, gerçekten yumuşak ve opioid gibi yüksek, ama o kadar da öfori değil. Aksi takdirde bence çok kaliteli bir araştırma kimyasalı, ancak aynı zamanda böyle bir şeyi denemeden önce biraz araştırma yapmanızı öneririm. Şaşırtıcı derecede güçlü.