- Reaction score
- 40
Merhaba Madre, bu ve Breaking Bad ekibinin bir ortağı olabileceğim diğer yollarla ilgili olarak size zaten mesaj attım, ancak yanıtladığım gönderi RC'leri test etmek için bir ekip aradığınızı söyledi ve sonra bu gönderiyi okuduktan sonra metamfetamini örnek bir ilaç olarak listelediğinizi gördüm, bu yüzden şimdi merak ediyorum sadece araştırma kimyasalları için mi yoksa tüm ilaçlar mı? Çünkü durum böyle olsaydı tercih ettiğim ilaç seçimini kesinlikle değiştirirdim! Lütfen bana haber verin ve zaman ayırıp değerlendirdiğiniz için tekrar teşekkürler, harika bir gün geçirin!
- Reaction score
- 40
Neyse, kullanıcı TESTINT'in başvurusunu okuyordum ve kullandığı format bana bunun madres postasının bir parçası olduğunu düşündürdü. Benim hatam.
- Reaction score
- 5
ABD'de yaşıyorum ve kendi kendini yetiştirmiş bir kimyagerim, D ve mda ve meskalin değil 2cx b yaptım ve tabii ki çoğu insanın sentezle değil ekstraksiyonla başladığından emin olduğum dmt, ancak TSTAB'ı denemek istiyorum.bazı rcs 2cx ve diğer entaktojenler / psychedelics, mailbix'ten biyo tahlile kadar dürüst bir fikir verecektir ve tüm satış yaptığım yerde çok iyi bağlantılarım var, bu yüzden gerçekten küçük elden ele yapmıyorum, ppl'im büyük ölçekli FED'de eyaletten daha iyi lol diyorum tahtaya vur