- Reaction score
- 34
2-CB'nin kimyasal sentezi için hangi laboratuvar ekipmanlarının gerekli olduğunu söyleyebilir misiniz?
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 178
- By w2x3f5
her şey sentez yöntemine bağlıdır. bir başlangıç noktasına ve izlemek istediğiniz yola ihtiyacınız vardır.
↑View previous replies…
- Reaction score
- 34
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 178
Henry reaksiyonu, erlen, reflü kondansatörü, ısıtmalı manyetik karıştırıcı, su banyosu (veya mikrodalgada yapın), ölçüm silindiri, vakum filtresi Buchner hunisi ve Bünsen şişesi ve filtrelerin kendileri, ısıya dayanıklı beherler alçak ağızlık
Lityum alüminyum hidrürde indirgeme aynıdır, stiren çözeltisini damlatmak için sadece buz ve bir damlatma hunisi gerekecektir ve daha sonra fazla lityum alüminyum hidrürü kullanmak için etil asetat veya etil alkol damlatırız.
Brominasyon da aynıdır
terazi ve benzerleri.
Lityum alüminyum hidrürde indirgeme aynıdır, stiren çözeltisini damlatmak için sadece buz ve bir damlatma hunisi gerekecektir ve daha sonra fazla lityum alüminyum hidrürü kullanmak için etil asetat veya etil alkol damlatırız.
Brominasyon da aynıdır
terazi ve benzerleri.
- Reaction score
- 34
Yani patlamasını ve bana zarar vermesini önlemek için kimyasal bir reaktör kullanmak daha mı iyi olur? Eğer öyleyse, kimyasal reaktörün kapasitesi ne olmalıdır?
Daha önce 2C-B yaptınız mı?
Teşekkürler!
Daha önce 2C-B yaptınız mı?
Teşekkürler!
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 178
reaktör size nasıl yardımcı olacak? lityum alüminyum hidrür ile doğru şekilde çalışın, her şey mümkün olduğunca kuru, iyi soğutma, çözücüde peroksit safsızlıklarının olmaması.
İlk sentezlerde buz banyosunda sıradan üç boyunlu bir şişede, bazen patlamalar ve yangınlarla yaptım, sonra öğrendim =)
İlk sentezlerde buz banyosunda sıradan üç boyunlu bir şişede, bazen patlamalar ve yangınlarla yaptım, sonra öğrendim =)
- Reaction score
- 510
- Deals
- 5
- Reaction score
- 34
dostum, kimya hakkında hiçbir fikrim yok, öğrenmeye çalışıyorum ama sinir bozucu, çok fazla bilgi var, hala hangi kimyasal sentezde kalacağımı ve ona odaklanacağımı bilmiyorum, 2-CB veya MDMA düşünüyorum, fikrimi değiştirmediysem, ilk başta LSD sentezini yapmak istedim ama LSD'nin öncüsü olan sadece liserjik asit üretimi için sentezin çok karmaşık olduğunu ve birçok reaktif ve kimyasal reaksiyon gerektirdiğini gördüm.
Teşekkür ederim!
Teşekkür ederim!
- Reaction score
- 34
Arkadaşım, (CAS: 93-02-7) nereden aldın?
Ve bununla bu 2,5-dimetoksi-beta-nitrostiren arasındaki fark nedir?
Teşekkür ederim! ve üzgünüm ama kimya hakkında hiçbir fikrim yok.
2,5-Dimetoksibenzaldehit
Alibaba'da sözde bunu satan bir satıcı buldum, ancak aldığımda bunun o madde olduğundan nasıl emin olabilirim?Ve bununla bu 2,5-dimetoksi-beta-nitrostiren arasındaki fark nedir?
Teşekkür ederim! ve üzgünüm ama kimya hakkında hiçbir fikrim yok.
- Reaction score
- 510
- Deals
- 5
- Reaction score
- 34
- Reaction score
- 510
- Deals
- 5
- Reaction score
- 34