Отново казвам, че наистина не разбирам това. Никога няма да го разбера. Защо хората искат да синтезират амфетамини и не успяват, дори когато някой даде правилните моларни съотношения, а после се оплакват, че са направили всичко, както е казано в процедурата, и пак не са успели и пак не са успели. Дори когато са дадени правилните моларни съотношения, има толкова много неща, които трябва да знаете. Или понякога дори много малко, но тази малка част от информацията е най-вече решаваща информация, за да работят нещата. Като например колко пъти излишък от един от тези реагенти в правилното моларно съотношение ТРЯБВА ДА БЪДЕ в реакционната колба, за да се получат нещата. Ако ви мързи да прочетете дори една добра готварска книга, която да е направо по същество, или просто не сте достатъчно заинтересовани, за да намерите и прочетете дори една готварска книга за амфетамина, защо просто не си купите съединението? В тези форуми виждам такъв тип хора, каквито никога и никъде не съм виждал толкова много. Да, много е хубаво да поучаваш малко и да даваш добри съвети, и аз самият не съм Айнщайн, но съм изучил всичките си реакции от интернет. Синтези във форума, прочетох куп книги и патенти, реакции в различни сайтове. Изтеглих много основни книги по органична химия и т.н. В училище бях зле по химия, защото самата химия не ме интересуваше. Изобщо не ме интересуваше. Но когато започнах да уча химия преди около 8 години, се запалих по изпробването на нови синтези, вече не по наркотиците. Но това съм само аз, всеки е различен, но понякога толкова ме дразни това, че трябва да кажа нещо. И мир навън! Съжалявам за дългия текст.
P.S Този текст не беше към теб OrgUnikum, но... знаеш, тези в текста.
TheNut.